H Ελιάννα Χρυσικοπούλου βάφτισε την κόρη της! (φωτό)
Showbiz

H Ελιάννα Χρυσικοπούλου βάφτισε την κόρη της! (φωτό)

Το μικρό γλυκό της... τερατάκι βάφτισε σήμερα η Ελιάννα Χρυσικοπούλου. Η παρουσιάστρια, πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη και νυν της Τζένης Μπαλατσινού έζησε μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της, με την κόρη της να βαφτίζεται ενώπιον συγγενών και καλών φίλων.

Η μικρή πήρε τα ονόματα Μαρία-Ισαβέλλα και νονά της ήταν η fashion blogger και beauty editor Χριστίνα Χρόνη, κολλητή φίλη της ευτυχούς μαμάς από όταν και οι δύο ήταν 15 ετών. Η βάφτιση, όπως είχε προγραμματίσει η Ελιάννα έγινε στην Αθήνα και όχι στη Μύκονο που είναι αγαπημένο της νησί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ευτυχείς γονείς είχαν προγραμματίσει η βάφτιση να γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε, όμως λόγω πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, προτίμησαν να την αναβάλλουν για τώρα.
Σε ό,τι αφορά τα της βάφτισης, είχε θέμα τα... μικρά τερατάκια και ο στολισμός όπως και τα ρούχα της μικρούλας ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακά. Ακολούθησε πάρτι σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας με τους παρευρισκόμενους να εύχονται τα καλύτερα για την μόλις εννέα μηνών Μαρία Ισαβέλλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved