Στα δικαστήρια η Θάλεια Προκοπίου για…
Showbiz

Στα δικαστήρια η Θάλεια Προκοπίου για…

Στα δικαστήρια πηγαίνει η Θάλεια Προκοπίου και καταθέτει αγωγή.

Η πρώην πρωθιέρεια των Ολυμπιακών Αγώνων «σέρνει» στα δικαστήρια τον ιαπωνικό κολοσσό Panasonic, διεκδικώντας το ποσό των 400.000 ευρώ!

Με αγωγή που συζητήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, η ηθοποιός Θάλεια Προκοπίου ζητεί αποζημίωση επειδή φωτογραφία της από την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της σε καμπάνια της εταιρίας στην Κίνα, για την προώθηση... κινητού τηλεφώνου όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Δεν ήταν εξαρχής έτοιμη να οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια σύμφωνα με συγγενή της που κατέθεσε ως μάρτυρας. Όπως εξήγησε συγκεκριμένα, η ηθοποιός προβληματίστηκε για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να διαχειριστεί το πρόβλημα: «Μόλις το έμαθε, σοκαρίστηκε. Δεν ήταν εξοικειωμένη με δικαστήρια και φοβήθηκε για το πώς θα ερμηνευτεί η προσφυγή της. Τελικά, ο δικηγόρος της επ' ευκαιρίας επαγγελματικού ταξιδιού του στην Κίνα πήγε στην Panasonic, συναντήθηκε με εκπροσώπους της, οι οποίοι και παραδέχθηκαν ότι δεν υπήρχε σχετική συγκατάθεση από την κυρία Προκοπίου». Από την πλευρά των εναγόμενων εταιριών, δεν κατέθεσαν μάρτυρες, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται το προσεχές διάστημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved