Βγάζουν στο σφυρί την βίλα του… Ιησού
Showbiz

Βγάζουν στο σφυρί την βίλα του… Ιησού

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μεσίτες, προκειμένου να πουλήσουν σε υψηλή τιμή μια βίλα ισχυρίζονται πως εκεί θα μείνει ο Ιησούς τη Δευτερα Παρουσία. Μάλιστα, ζητούν 9.100.000 ευρώ αν και αρχικά η τιμή ήταν μεγαλύτερη.
Η έπαυλη χτίστηκε το 1928 στη γειτονιά Ρίβερντεϊλ του Μπρονξ από την οικογένεια θεοσοφιστών Γκρίσκον. Έχει 17 δωμάτια, από τα οποία επτά είναι υπνοδωμάτια, πέντε είναι μεγάλες τουαλέτες και τρία μικρές τουαλέτες. Είναι κατασκευασμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορεί να αντέξει σε περίπτωση φυσικών καταστροφών ή πολέμων.
Αρχικά προοριζόταν ως χώρος καλοκαιρινών συναντήσεων των μελών της θρησκευτικής οργάνωσης, όμως πολύ σπάνια χρησιμοποιήθηκε. Ήταν τότε που κυκλοφόρησε η φήμη ότι η οικία προοριζόταν για «αρχηγείο» του Ιησού όταν έρθει η Δευτέρα Παρουσία, από το οποίο θα κυβερνήσει τον κόσμο.
Ο τελευταίος ιδιοκτήτης το ανακαίνισε και δοκίμασε να το πουλήσει. Οι προσπάθειές του δεν στέφθηκαν με επιτυχία, οπότε τώρα αποφάσισε να μειώσει την τιμή στα 9.100.000 ευρώ και να ζητήσει αρωγή από μεγάλο μεσιτικό γραφείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved