Showbiz

Χάρης Σιανίδης: «Είδα την κρίση ως πρόκληση»

Ο Χάρης Σιανίδης ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. Ανέκαθεν ήταν των δημοσίων σχέσεων; 

«Ναι. Το styling μπήκε μια περίοδο στη ζωή μου, όμως δεν το αγάπησα. Πάντα είχα ταλέντο στην επικοινωνία, γι' αυτό και στράφηκα προς το event» τόνισε στο Hello.

-Το 2010 που ξεκίνησες είχε ήδη ξεσπάσει η οικονομική κρίση. Ήσουν αισιόδοξος;

«Ναι, ήμουν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνα. Είδα την κρίση ως πρόκληση, που θα ξεκαθάριζε τα πράγματα και θα άφηνε τους πιο ικανούς. Ήξερα ότι υπήρχε κενό, επειδή δε δραστηριοποιούνταν πολλές εταιρείες στον τομέα που να αντιλαμβάνονταν τις ανάγκες και τα προβλήματα του σήμερα. Όταν ξεκίνησα, το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων ήταν απαρχαιωμένο στην Ελλάδα και χρειαζόταν ανανέωση».

-Ποιο είναι το όραμα σου για την εταιρεία;

«Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχεδία. Πάω βήμα-βήμα και είμαι ολιγαρκής. Η δουλειά μου είναι τα πάντα για μένα. Από τις αρχές του νέου χρόνου μάλιστα μετακομίζουμε σία υπερσύγχρονα γραφεία μας, στον Αλιμο. Ίσως αργότερα ν' ασχοληθώ με καλλιτέχνες, όμως και πάλι στον τομέα των event, αναλαμβάνοντας για παράδειγμα τις εμφανίσεις στις περιοδείες τους. Δε μ' ενδιαφέρει το image making το οποίο είναι πυλό δύσκολο να λειτουργήσει στην Ελλάδα.»

-Είσαι αισιόδοξος για την κατάσταση;

«Όχι, γιατί βλέπω ότι δεν αλλάζει τίποτα. Είτε πάμε αριστερά είτε δεξιά, όλα παραμένουν ίδια. Ακόμη και ο πρωθυπουργός, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι συμπαθέστατος και, αντικειμενικά, έχει επικοινωνιακό χάρισμα, δεν είναι αρκετός. Από την άλλη, δεν υπάρχουν χαρισματικοί πολιτικοί για να εμπνεύσουν τον κόσμο.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved