Σμαράγδα Καρύδη: «Ο ακαλλιέργητος άνθρωπος συμφέρει»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο ακαλλιέργητος άνθρωπος συμφέρει»

Για την ομοφοβία, η οποία έχει εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, τις μέρες που συζητιέται το συμφώνο συμβίωσης, μιλάει η Σμαράγδα Καρύδη στο TV Έθνος...

Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτό το ομοφοβικό κρεσέντο που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης;

"Συζητάμε για πράγματα τα οποία στον προηγμένο δυτικό κόσμο είναι λυμένα εδώ και πολλά χρόνια. Αισθάνομαι σαν να ζω στον Μεσαίωνα. Βλέπω απίστευτο σκοτάδι γύρω μου. Ενα βήμα μάς χωρίζει από το να στήσουμε αγχόνη και πυρά στις πλατείες. Ολο αυτό που βιώνουμε είναι τόσο απογοητευτικό που με κάνει να θέλω να φύγω από αυτή την τόσο υπέροχη χώρα, γιατί αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να μιλήσω στην ίδια γλώσσα με τον άλλο δίπλα μου".

Ολα αυτά είναι σημεία των καιρών, της έλλειψης μόρφωσης και καλλιέργειας;

"Σαφέστατα... Ο αμόρφωτος και ο ακαλλιέργητος άνθρωπος συμφέρει. Τον κάνεις ό,τι θέλεις, τον καθοδηγείς όπως θέλεις. Δεν μπορεί και δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί και να διαμαρτυρηθεί για τίποτα. Γι’ αυτό και η απουσία της «Εθνικής Ελλάδος» φέτος είναι έντονη στους δέκτες μας. Σε μία χρονιά απίστευτου ρατσισμού και ομοφοβίας, η σειρά του που τόλμησε να μιλήσει για όλα αυτά, λείπει. Βέβαια και λείπει... Σε ό,τι με αφορά μου λείπει και με την έννοια της καθημερινότητας. Πήγαινα στο γύρισμα, έβλεπα τα κορίτσια, έβλεπα τον Γιώργο...".

Η «Εθνική» θα επιστρέψει;

"Θέλουμε όλοι να επιστρέψει και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Κάπου εκεί την άνοιξη, αφού τελειώσουν και οι θεατρικές υποχρεώσεις μας, πιστεύω πως θα πάρουν μπροστά οι μηχανές. Είναι μία σειρά που της αξίζει ένα ωραίο τέλος...".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved