Ο χωρισμός της συμπρωταγωνίστριας του Παπακαλιάτη στην Κέρκυρα
Showbiz

Ο χωρισμός της συμπρωταγωνίστριας του Παπακαλιάτη στην Κέρκυρα

Η καλλονή συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη νέα του ταινία, "Ένας Άλλος Κόσμος", Andrea Osvart, περιγράφει έναν... διαφορετικό χωρισμό στη ζωή της!

Για τα γυρίσματα της ταινίας Ένας Άλλος Κόσμος βρέθηκε για τρεις εβδομάδες στην Αθήνα, όμως δεν είχε το χρόνο να εξερευνήσει όπως θα ήθελε την ελληνική πρωτεύουσα. «Επί τρεις εβδομάδες είχαμε γυρίσματα κάθε μέρα. Όμως, πήγα περιπάτους στην Πλάκα, ανακάλυψα κάποια όμορφα μέρη στους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο μου και κάποιο βράδυ βγήκαμε και με τον Χριστόφορο. Πήγα και στην Ακρόπολη, όμως δεν πρόλαβα να δω πολλά. Είχα ξαναέρθει στην Ελλάδα πριν από χρόνια, είχα πάει στην Κρήτη και στην Κέρκυρα και γνωρίζω πως είναι ένα εκπληκτικό μέρος».

Μάλιστα, η Andrea διηγήθηκε στο περιοδικό Hello ένα περιστατικό από εκείνες τις διακοπές που είχε κάνει στην Κέρκυρα όταν ήταν μόλις 19 ετών, μαζί με τον καλύτερό της φίλο και το τότε αγόρι της, με το οποίο έβγαινε μόλις δύο μήνες.

«Πριν ξεκινήσουμε σκεφτόμουν πως δεν ταιριάζαμε, αλλά είχαμε ήδη κανονίσει τις διακοπές μας, οπότε ταξιδέψαμε κανονικά. Το πρώτο βράδυ στο νησί βρήκα ως δικαιολογία πως το δωμάτιο είχε κουνούπια, για να αποφύγουμε να κοιμηθούμε μαζί. Ο τότε σύντροφός μου, με ψυχραιμία, με ρώτησε αν ο καλύτερός μου φίλος ξέρει πώς αισθάνομαι για εκείνον. Η παρατήρησή του με σόκαρε, γιατί συνειδητοποίησα αυτό που εκείνος είχε ήδη καταλάβει, πως ήμουν φουλ ερωτευμένη με τον καλύτερό μου φίλο» είπε στο περιοδικό, εξηγώντας πως το ίδιο βράδυ χώρισε, μίλησε στο φίλο της και ξεκίνησε μια σχέση που κράτησε πάνω από ένα χρόνο και παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς έρωτες που έχει ζήσει.

Θα έκανε ποτέ σχέση με έναν άντρα που έχει εντελώς διαφορετική μενταλιτέ και κουλτούρα από εκείνη; «Ναι, θεωρώ πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να είσαι μαζί με κάποιον που δεν μιλά τη γλώσσα σου και έχει διαφορετική κουλτούρα» λέει στο People και σπεύδει να εξηγήσει: «Έχει κάτι το εξωτικό μια τέτοια σχέση και το γεγονός πως ποτέ δεν θα τον καταλάβεις απόλυτα είναι με τον τρόπο του συναρπαστικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved