Χριστίνα Παππά: «Στον χώρο μας πολλοί το παίζουν ποιοτικοί»
Showbiz

Χριστίνα Παππά: «Στον χώρο μας πολλοί το παίζουν ποιοτικοί»

Για τη χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας μιλά στο Πρώτο Θέμα η Χριστίνα Παππά, αλλά και για εκείνους, που το παίζουν ποιοτικοί και τις κατακρίνουν!

Της ζητώ να γυρίσουμε ακόμη πιο πίσω, στο ξεκίνημά της στον χώρο...

«Με γυρνάς πάρα πολλά χρόνια πίσω. Ούτε την πρώτη μου δουλειά ως ηθοποιός δε θυμάμαι καλά – καλά. Να σου πω, όμως, ότι μπήκα στον χώρο τυχαία. Εγώ Νομική ήθελα να σπουδάσω, αλλά δεν έγινε έτσι».

Τι θυμάται από τη συμμετοχή της στις βιντεοταινίες τη δεκαετία του ’90;

«Όλοι θυμούνται την ταινία, που είχα κάνει με τον Στάθη Ψάλτη, όπου υποδυόμουν τη τραγουδίστρια, τη Νότα. Το θυμάμαι πάρα πολύ γλυκά. Ο Στάθης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Με βοήθησε γιατί με έβγαλε και πρωταγωνίστρια στο θέατρο, σε ένα μιούζικαλ τότε. Νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς, που έχουμε. Τώρα, για τις βιντεοταινίες, δεν υπήρχε και κάτι άλλο να κάνεις τότε. Υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση και οι βιντεοταινίες. Όλοι οι πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου είχαν κάνει βιντεοταινίες. Ήταν η χρυσή εποχή τους. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ. Θεωρώ μεγάλο λάθος ότι κάποιοι προσπάθησαν να ενοχοποιήσουν αυτές τις δουλειές. Το κοινό, χάρη σε αυτές, μας έμαθε. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι – που δεν πρόλαβαν αυτή την εποχή της βιντεοταινίας – θέλουν να το παίζουν σνομπ. Είναι δουλειά! Αυτό το καταλαβαίνουν; Στον χώρο μας πολλοί το παίζουν ποιοτικοί. Κουλτούρα. Αλλά σε μια δεδομένη στιγμή, μπορείς να τους δεις σε ριάλιτι – και όχι μόνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved