Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σπάει τη σιωπή της: «Όλα αυτά που κυκλοφορούν για την Αλίκη είναι ψευδή»
Showbiz

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σπάει τη σιωπή της: «Όλα αυτά που κυκλοφορούν για την Αλίκη είναι ψευδή»

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου αποφάσισε να μιλήσει και να πει ορισμένες αλήθειες, οι οποίες θεώρησε ότι ήρθε ο καιρός να ακουστούν...

Η μεγάλη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Epsilon «Στα καλά καθούμενα» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Κώστα Βουτσά και τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Από την Αλίκη θυμάμαι ότι ήταν ένα εξαίρετο πλάσμα κι όλα αυτά που κυκλοφορούν για την Αλίκη είναι όλα ψευδή, τίποτα άλλο δεν λέω. Κάποτε θα συναντηθούμε κι εκεί πάνω θα είμαστε συνέχεια μαζί».

Για τον Κώστα Βουτσά: «Παίζαμε στο θέατρο Αλίκη και μετά την παράσταση τους είπα θα σας κάνω το τραπέζι, είχα μαγειρέψει εγώ. Ήρθε ο Κώστας εδώ και δυστυχώς ή ευτυχώς έφαγε τόσα πολλά πιάτα, τόσα πολλά μακαρόνια και κρέας που μου λέει “θα πάω στο νοσοκομείο για να μου κάνουν πλύση στομάχου”, αλλά δεν του έκαναν γιατί μέχρι να πάει εκεί, τα χώνεψε».

Για τον Κώστα Χατζηχρήστο: «Μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω πρωταγωνίστρια. Όταν έπαθα οίδημα του λάρυγγα, έμεινα 40 μέρες στην Αγία Όλγα, δεν μπορούσα να παίξω. Ο άνθρωπος αυτός επί 40 μέρες μου έστελνε σουμάδα για να πίνω με το καλαμάκι, διότι είχα γίνει πια 20 κιλά. Εκτός απ’ όλα αυτά, μου έστελνε και τον μισθό μου. Κώστα, σε ευχαριστώ. Θυμάμαι όλους τους μεγάλους, αλλά την γενναιοδωρία σου αυτή, δεν την είχε κανένας. Πέθανες στην ψάθα για να δώσεις σε όλους τους ηθοποιούς χρήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved