Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φιλία της με την Πάνια και τον Λαζόπουλο
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φιλία της με την Πάνια και τον Λαζόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πει πως ο άνθρωπος που είδε πρώτος αυτό «το κάτι» σε εκείνη ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Τι της λέει τώρα, που την βλέπει να εξελίσσεται; Της δίνει ακόμη συμβουλές;

«Όχι, δεν μου δίνει συμβουλές. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που κάναμε παρέα ή κάνουμε παρέα. Ήταν ένας άνθρωπος που βρέθηκε τότε στο δρόμο μου. Κι εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα τηλεφωνήσω, θα ενοχλήσω. Δεν τυχαίνει να βρισκόμαστε. Τότε ήταν σαν ένας φύλακας-άγγελος που βρέθηκε μπροστά μου τη σωστή στιγμή» τόνισε στο People.

-Με την Αννίτα Πάνια, παρόλο που δεν είστε πια στο ίδιο κανάλι, φαίνεται να έχετε αναπτύξει μια ζεστή φιλία.

«Ξέρω πως, αν σηκώσω το τηλέφωνο, η Αννίτα θα είναι πάντα εκεί, αλλά δεν θέλω να μιλάω για φιλίες που έχουν έρθει στη ζωή μου τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, ειδικά με ανθρώπους αναγνωρίσιμους. Δεν είναι κάτι που θέλω να χρησιμοποιώ. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου. Υπήρξαν κι άλλοι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου, για τους οποίους δεν έχω μιλήσει ποτέ, δεν έχω πει πως κάνουμε παρέα, γι’ αυτό και μου ανοίγονταν, μου είχαν εμπιστοσύνη και είχαμε ουσιαστική σχέση. Θεωρώ πως είναι κακό και να τους αναφέρω, λες και είναι κάποιο επίτευγμα να τους ξέρεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved