Ναταλία Τσαλίκη: «Πέρασα µια µικρή κατάθλιψη, που όµως µου βγήκε σε καλό»
Showbiz

Ναταλία Τσαλίκη: «Πέρασα µια µικρή κατάθλιψη, που όµως µου βγήκε σε καλό»

Για τις προτεραιότητες που έθεσε από πολύ νωρίς στη ζωή της βάζοντας σε πρώτη θέση την προσωπική της ζωή και μετά την καριέρα της στην υποκριτική, μιλάει η Ναταλία Τσαλίκη. Η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχεται μάλιστα, πως όταν πλέον η κόρη της Ηρώ δεν την είχε πια άμεση ανάγκη, η ίδια έπεσε σε κατάθλιψη.

Νιώσατε ποτέ εγκλωβισµένη λόγω της επιλογής σας να συνυπάρξετε καλλιτεχνικά και επί µακρόν µε τον σύζυγό σας, Γιάννη Μπέζο;

«Μα, η δύναµη του καθενός δοκιµάστηκε πριν ακόµη γίνουµε ζευγάρι. Κι όσες δουλειές επιλέξαµε να κάνουµε µαζί στηρίχτηκαν πάνω σε κοινές ιδέες και απόψεις µας για το θέατρο. Από κει και πέρα εγώ «ανεξαρτητοποιήθηκα» όποτε αισθανόµουν πως ήθελα να δοκιµαστώ σε πράγµατα δικού µου ενδιαφέροντος και µόνο. ∆εν λέω πως ήταν εύκολο. Ούτε και σήµερα είναι. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν «ευνοηµένοι» στον χώρο µας. Είτε είσαι νέος ηθοποιός είτε έµπειρος, ξεκινάς κάθε νέα σου δουλειά όντας «γυµνός» και απροστάτευτος απέναντι στο κοινό. Η δουλειά του ηθοποιού είναι µια πάλη διαρκείας. Κι αν σήµερα κάνει µια επιτυχία, του χρόνου πρέπει να ξαναρχίσει από το µηδέν».

Έχετε εξοµολογηθεί πως προσπαθήσατε να ισορροπήσετε µεταξύ δηµόσιου και ιδιωτικού βίου, µε τη ζυγαριά να γέρνει πάντα προς το δεύτερο. Μετανιώσατε ποτέ γι’ αυτό;

«Καθόλου. Κάποια στιγµή έδωσα µεγαλύτερη βαρύτητα στο παιδί µου (σ.σ.: την ταλαντούχα νέα ηθοποιό Ηρώ Μπέζου) και έβαλα το θέατρο σε δεύτερη µοίρα. Όταν όµως µεγάλωσε και πήρε τον δρόµο της, άρχισα να νιώθω πως θέλω να δοθώ κάπου αλλού αφού σε εκείνη δεν µπορούσα πλέον. Τότε είπα πως ήρθε η σειρά µου να κάνω κι εγώ τα βήµατα που ήθελα στο θέατρο. ∆εν σου κρύβω πως πιέστηκα εκείνη την περίοδο, πέρασα και µια µικρή κατάθλιψη, που όµως µου βγήκε σε καλό γιατί µε συµφιλίωσε µε τον εαυτό µου σε ατοµικό και καλλιτεχνικό επίπεδο. Ο ιδιωτικός βίος, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι προτεραιότητά µου. ∆εν µπορείς να δουλέψεις άµα δεν είσαι καλά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved