Αλέκος Συσσοβίτης: «Το εμπορικό δεν έχει έλλειψη σε ποιότητα»
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: «Το εμπορικό δεν έχει έλλειψη σε ποιότητα»

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που διαχωρίζουν το θέατρο σε εμπορικό και ποιοτικό. Ο Αλέκος Συσσοβίτης όμως δεν κάνει τέτοιους διαχωρισμούς. Αυτό που έχει σημασία πάνω από όλα είναι να τον ενδιαφέρει το έργο.

«Αν διαβάσω ένα έργο και δεν μου κινήσει την περιέργεια, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν το έχω καταφέρει. Μπορεί να παίξω σε έργα που μέσα στην τρέλα τους έχουν και μία κωμική διάσταση, αλλά σε καθαρή φάρσα δεν το βλέπω πιθανό». Δήλωσε στο περιοδικό People
Μήπως η στάμπα του εμπορικού ισοσταθμίζεται από τις ποιοτικές θεατρικές επιλογές του; «Το εμπορικό δεν έχει έλλειψη σε ποιότητα. Πώς μπορείς να είσαι εμπορικός αν δεν είσαι ποιοτικός; Προσωπικά πάντα με ενδιέφερε το ποιοτικό έργο».
Ακόμα και τώρα, που το θέατρο και ο πολυχώρος Faust είναι επιχειρηματικά δικός του; «Τον έχω με το συνέταιρό μου, Αντώνη Περιστεράκο. Ακολουθούμε έναν άξονα ρεπερτορίου, δηλαδή έργα που μας ανησυχούν, κι ας μη μας αφήνουν οικονομικά οφέλη. Θέλουμε αξιόλογους καλλιτέχνες δίπλα μας, οι παραστάσεις να γεμίζουν την ψυχούλα μας και να προσφέρουμε στον κόσμο κάτι που να είναι καλλιτεχνικά όμορφο. Με ενδιαφέρει η καλή παράσταση, κι ας μείνω απλήρωτος. Το ψωμί μου το βγάζω από το μπαρ και τη μουσική σκηνή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved