Ο Γεωργούλης, το κόνσεπτ της εκπομπής και οι απόψεις του για τις συνεντεύξεις
Showbiz

Ο Γεωργούλης, το κόνσεπτ της εκπομπής και οι απόψεις του για τις συνεντεύξεις

Πολλά έχουν γραφτεί για τον Αλέξη Γεωργούλη και την εκπομπή “Barman” που παρουσιάζει στον Alpha κάνοντας συνεντεύξεις σε celebrities. Ο ίδιος μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο έδωσε την δική του οπτική για όλα όσα έχουν γραφτεί.

-Κάποια στιγμή είχαν γραφτεί αρνητικά πράγματα για εσάς και ως προς την παρουσίαση που κάνετε. Σας ενόχλησε;

«Κατ' αρχάς, το κόνσεπτ αυτό δεν μου το έχει αναθέσει το κανάλι. Δεύτερον, δεν πήγα να το παίξω δημοσιογράφος και τρίτον κάνω μια εκπομπή που μου αρέσει. Η ιδέα της εκπομπής ήταν δική μου και του παραγωγού από τις «Μαριονέτες», που είναι παραγωγός και της εκπομπής μου στον Alpha. Το προτείναμε στο κανάλι, το συζητήσαμε και καταλήξαμε να γίνει Αυτό που προσπαθούμε εμείς να κάνουμε με την εκπομπή είναι να προσφέρουμε ωραίες συζητήσεις στον κόσμο. Δεν είναι ένα talk show με την έννοια ένας δημοσιογράφος καλεί κάποιον γνωστό να αποκαλύψει το χαρακτήρα του. Κάνουμε και ένα παιχνίδι, αυτό με τα ποτά, όπου λέει ποιο θα του ταίριαζε περισσότερο, το οποίο είναι διαφορετικό».

-Από το λίγο που το έχω παρακολουθήσει, νιώθω ότι δεν επιδιώκετε να βγάλετε από τον καλεσμένο την «είδηση»...

«Όχι. Ούτε προσπαθώ να κάνω τον κακό ούτε κάνω προβοκατόρικες ερωτήσεις για να φέρω τον καλεσμένο μου σε δύσκολη θέση ούτε θέλω να τον εκθέσω. Ίσα, ίσα, το αντίθετο κάνω, μπορώ να πω».

-Σε συνεντεύξεις που έχετε δώσει, σας το έχουν κάνει; Γι' αυτό δεν θέλετε να το κάνετε;

«Ναι, τις περισσότερες φορές μου το έχουν κάνει. Όταν μου παίρνουν συνεντεύξεις, προσπαθούν να μου κάνουν ερωτήσεις έτσι, ώστε να βγάλουν κάτι. Κυρίως, με ρωτούν για τα προσωπικά μου. Να σας πω κάτι, η προσωπική ζωή κάποιου δεν είναι τρόπος για να επικοινωνήσει κάποιος τη δουλειά του. Η προσωπική ζωή ενός ανθρώπου για μένα πρέπει να μένει προσωπική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved