Χριστόφορος Ζαραλίκος: «Αν είχα γίνει ψώνιο, θα είχε πέσει φάπα»
Showbiz

Χριστόφορος Ζαραλίκος: «Αν είχα γίνει ψώνιο, θα είχε πέσει φάπα»

Είναι από τους πιο γνωστούς stand-up comedians στην Ελλάδα και το ξέρει. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δηλώνει στο Πρώτο Θέμα, ότι είναι ο καλύτερος, ότι η σάτιρα είναι λειτούργημα και τοποθετεί πολιτικά τον εαυτό του.

-Πολιτικά πού τοποθετείς τον εαυτό σου;

«Μου αρέσει όταν με τοποθετούν οι άλλοι. Με λένε αναρχοκομμουνιστή. Δεν υπάρχει αυτό, είναι δεδομένο. Υπάρχει ένα ξεφτιλισμένο άτομο -το λατρεύουν τα κανάλια-, που πήγαινε σε έναν σταθμό όπου δούλευα και έλεγε «πώς είναι δυνατόν να δίνετε δουλειά σε ένα τέτοιο άτομο, που είναι αναρχοκομμουνιστής»! Κανονικό ρουφιανιλίκι... Η δουλειά μου είναι να κυνηγώ τον δυνατό της εποχής. Κατά καιρούς, είμαι απ' όλα. Την εποχή που έκανα την εκπομπή με τις έρευνες ήμουν δεξιός».

-Είχε αλλάξει κάτι μέσα σου;

«Όχι, είμαι πολύ σταθερός. Ήμουν όμως στην ΕΡΤ. Έτσι, έλεγαν πως είμαι δεξιός - άσχετα βέβαια που δύο φορές είχε πάρει ένας υπουργός και είχε πει: «Διώξτε αυτό το... τώρα!». Προφανώς λοιπόν δεν ήμουν αρκετά δεξιός. Μετά με είπαν ΣΥΡΙΖΑΙΟ. Τώρα, που ξεσκίζω τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ -γιατί αυτό πρέπει να κάνω-, έχουν μπερδευτεί»!

-Είναι λειτούργημα η σάτιρα;

«Ναι».

-Ποιος είναι ο καλύτερος stand-up comedian στην Ελλάδα;

«Εγώ»!

-Πώς το καταλαβαίνεις;

«Η καριέρα μετριέται σε διάρκεια. Το κάνω πολλά χρόνια και ζω μόνο από αυτό. Και βεβαίως τα εισιτήρια! Έχω περάσει χρόνια που ήμουν πιο διάσημος από ό,τι τώρα. Είχα εκπομπή στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Τώρα πολύς κόσμος δεν ξέρει τι ακριβώς κάνω, είμαι όμως πολύ καλύτερος».

-Είσαι ψώνιο;

«Όχι. Το ξέρω γιατί είμαι από τις Κουκουβάουνες. Αν είχα γίνει ψώνιο, θα είχε πέσει φάπα από τους παιδικούς μου φίλους».

-Ποιος είναι ψώνιο;

«Επειδή βαριέμαι να πω πολλά, θα σου πω: Ο Μπογδάνος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved