Σρόιτερ-Αιγινίτη: «Όταν γνωριστήκαμε ανάμεσά μας υπήρξε αντιπάθεια»
Showbiz

Σρόιτερ-Αιγινίτη: «Όταν γνωριστήκαμε ανάμεσά μας υπήρξε αντιπάθεια»

Μπορεί τώρα να είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στον χώρο της δημοσιογραφίας, όταν όμως ο Αντώνης Σρόιτερ συνάντησε τη Δήμητρα Αιγινίτη όχι μόνο δεν ένιωσαν… love at first sight, αλλά και οι δυο παραδέχονται ότι μάλλον... αντιπάθησε ο ένας τον άλλον!


«Όταν πρωτογνωριστήκαμε υπήρχε ανάμεσά μας κάτι σαν αντιπάθεια, δεν αιωρείτο κανένας έρωτας και τίποτε δεν έδειχνε ότι εμείς οι δυο θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί» συμφωνούν και οι δυο ενώ η παρουσιάστρια συνεχίζει: «Ένα βράδυ βγήκαμε όλα τα παιδιά του ελεύθερου ρεπορτάζ και πήγαμε σε ένα κέντρο. Ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν με τον Αντώνη εκτός δουλειάς. Οι διαφορετικές συνθήκες, το ότι ήμασταν χαλαροί, σε έξοδο, βοήθησαν ώστε να ρίξουμε τις άμυνές μας και έτσι έγινε φανερό ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον. Από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Τελικά πιστεύω ότι από την πρώτη στιγμή υπήρχε υπήρξε κάποιο συναίσθημα και στους δυο μας, απλώς εντελώς αντιδραστικά μας έβγαινε σε αντιπάθεια».
Πως αντιμετωπίζει όμως το ζευγάρι το ενδεχόμενο να έρθει ένα παιδί σε αυτή τη φάση της ζωής τους; «Ένα παιδί είναι μια φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Καλώς να έρθει. Δεν έχουμε ωστόσο κάποιο πρόγραμμα ούτε παντρευτήκαμε με σκοπό να αποκτήσουμε παιδί. Είναι η ολοκλήρωση μιας οικογένειας αλλά όχι ενός γάμου. Για μένα πρώτη θέση έχει το ζευγάρι, ο έρωτας μεταξύ τους. Το παιδί έρχεται μετά σαν καρπός αυτού του έρωτα. Είμαστε σε μια φάση που θα το θέλαμε αλλά και οι δυο μας θέλουμε να χαρούμε ο ένας τον άλλον και τον έρωτά μας. Αν θέλει να έρθει, τότε καλώς να έρθει» δηλώνει η Δήμητρα Αιγινίτη, πάντα υπό το καταφατικό βλέμμα του δημοσιογράφου.
Πηγή: Life and Style

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved