Ελληνίδα ηθοποιός έχει σπάσει τέσσερις φορές την άλλοτε τέλεια μύτη της!
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός έχει σπάσει τέσσερις φορές την άλλοτε τέλεια μύτη της!

Κάποτε, η μύτη της ήταν ένα από τα πιο γερά σημεία της εξωτερικής της εμφάνισης όμως όχι πια ύστερα από τέσσερα ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο που χάλασαν ό,τι πίστευε η ίδια πως ήταν τέλειο πάνω της.

Ο λόγος για τη... μύτη της Στεφανίας Γουλιώτη η οποία φωτογραφήθηκε χωρίς ρετούς και μόνο με εσώρουχα για το people και μίλησε για τις... ατυχίες της μύτης της:
«Πριν από λίγα χρόνια θα έλεγα πως το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της εικόνας μου ήταν η μύτη μου, που είχε τέλειο, ίσιο σχήμα. Έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα σπασίματα, που προήλθαν από ατυχήματα στην ενόργανη, στην ξιφασκία, πάνω στη σκηνή και εκτός σκηνής, έπαψε να είναι. Όσον αφορά στο σώμα μου, δεν ξέρω αν νιώθω αρκετά άνετα. Δεν έχω το κλασικό γυναικείο κορμί. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν λιποαποθήκες στην περιφέρεια και παίρνουν το βάρος στα πόδια, ενώ εγώ στην πλάτη και την κοιλιά. Μικρή δεν είχα πρόβλημα με το σωματότυπό μου, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα πως διαφέρει από τις περισσότερες γυναίκες. Το σώμα μου είναι γυμνασμένο, έτσι εξισορροπείται λίγο αυτό που εγώ θεωρώ δύσμορφο. Πιστεύω πως οι άνθρωποι με πολλά παραπανίσια κιλά, όπως και οι πολύ αδύνατοι, έχουν ψυχολογικούς λόγους που τους οδηγούν σε αυτές τις διατροφικές υπερβολές. Η ψυχολογική σου κατάσταση, άλλωστε, πάντα καταγράφεται στο σώμα σου. Εγώ, για παράδειγμα, όταν δεν είμαι καλά, τρώω περισσότερο και δεν έχω διάθεση να αθληθώ. Όσον αφορά στο χαρακτήρα μου, με ενοχλεί η ανυπομονησία μου, γιατί με κάνει να παίρνω βιαστικές αποφάσεις και να φέρομαι παρορμητικά, κάνοντας πολλά λάθη. Νιώθω πως θέλω να βουτήξω τη ζωή, να μη χάσω στιγμές, όμως αυτό μου στερεί ποιότητα ζωής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved