Χρήστος Νικολόπουλος:  «Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που πείνασαν»
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: «Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που πείνασαν»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει γράψει την βιογραφία του και μέσα αναφέρει… πολλά. 

«Τη βιογραφία μου την έχει γράψει ο Κώστας Μπαλαχούτης, ο οποίος έχει γράψει κι άλλες, κυρίως λαϊκών μουσικών και τραγουδιστών, έχει πολλές γνώσεις. Δεν είχα σκεφτεί να κάνω βιογραφία, γιατί συνήθως τη γράφουν στα βαθιά γεράματα» τόνισε στο Λοιπόν.

- Τι σας έκανε να συναινέσετε για να την κάνετε;

«Έχω ζήσει μία περίοδο πολύ σημαντική στην πορεία του ελληνικού τραγουδιού. Άρχισα την καριέρα μου όταν ήταν ακόμα ο Βαμβακάρης, έχω παίξει στο τραγούδι «Τα όμορφα τα γαλανά σου μάτια». Έχω παίξει με τον Ζαμπέτα, τον Χιώτη, τον Σπανό, τον Λοίζο... Έχω ζήσει όλες τις αλλαγές και τον κύκλο του ελληνικού τραγουδιού, έχω ζήσει καταστάσεις σε κέντρα διασκέδασης, είμαι συνοδοιπόρος πολλών μεγάλων τραγουδιστών. Αν το άφηνα λίγο αργότερα, πιθανόν να μην τα Θυμόμουν. Ετσι, καθίσαμε τέσσερα χρόνια και τα λέγαμε συχνά.»

-Τα έχετε πει όλα ή έχετε κρύψει πράγματα;

«Τα έχω πει, αλλά έχω κρύψει και πράγματα τα οποία δεν λέγονται. Έχουν να κάνουν με προσωπικά κομμάτια ζωής, αλλά και πολλά που δεν μπορούν να ειπωθούν για κάποιους.»

-Είναι «αιχμηρά» όσα δεν είπατε;

«Ναι. Έχω πει πράγματα ιστορικής σημασίας για το χώρο του τραγουδιού. Είναι επιεικής βιογραφία, είναι οδοιπορικό, ενός ανθρώπου που πέρασε τον αγώνα του σ' έναν άλλο κλάδο της ζωής του, κοινωνικό, εργασιακό. Πέρασα πολλά στη ζωή μου, με πιο δύσκολο το ότι ήρθα στην Αθήνα για να επιβιώσω. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που πείνασαν. Πέρασα πολύ σκληρά τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα, με πολύ πόνο, αγώνα, δουλειά, προσπάθεια, αλλά τότε, κάποιος που άξιζε τελικά έβρισκε το δρόμο. Πιστεύω ότι ένας από αυτούς είμαι κι εγώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved