Δανάη Επιθυμιάδη: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τηλεοπτικό ξεκίνημα»
Showbiz

Δανάη Επιθυμιάδη: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τηλεοπτικό ξεκίνημα»

Την Δανάη Επιθυμιάδη την βλέπουμε στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα.»

Ο ρόλος της η «Στέλλα»: «Είναι νέα, φιλόδοξη, χειραφετημένη, δυναμική, με χιούμορ και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Συζεί με τον καλό της τον Νικήτα, με τον οποίο έχουν μια πολύ γλυκιά και ισορροπημένη σχέση, παρά την οποιαδήποτε... μουρμούρα» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Περισσότερο μοιάζετε στην πραγματική ζωή με τη Στέλλα ή διαφέρετε;

«Νομίζω πως μοιράζομαι την ανάγκη της Στέλλας να έχει τον έλεγχο. Έτσι κι εγώ, χρειάζομαι ακόμα και την ψευδαίσθηση πως ορίζω τα πράγματα γύρω μου. Η μεγαλύτερη διαφορά μας είναι ότι εκείνη βρίσκεται σε μια καμπή της ζωής της, όπου της ασκείται πολλή πίεση και χάνει συχνά την ψυχραιμία της». Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεστε στην τηλεόραση.»

-Πώς σας φαίνεται έως τώρα;

«Είναι πολύ πρωτόγνωρο όλο αυτό για μένα. Μέχρι τώρα έχω ασχοληθεί κυρίως με το θέατρο, όπου οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί, μια υπέροχη εμπειρία και δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τηλεοπτικό ξεκίνημα από τη συμμετοχή μου στη "Μουρμούρα". Αφενός γιατί πρόκειται για μια ιδιαιτέρως πετυχημένη σειρά, αφετέρου γιατί όλοι όσοι συμμετέχουν στη δημιουργία της είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες που με κάνουν να αισθάνομαι ασφάλεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved