Αντωνόπουλος: «Είχα μια δοσοληψία με την Εφορία και πήγα πραγματικά να κάνω έγκλημα»
Showbiz

Αντωνόπουλος: «Είχα μια δοσοληψία με την Εφορία και πήγα πραγματικά να κάνω έγκλημα»

O Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μπορεί να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση αυτό τον καιρό, ωστόσο δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει θέατρο. 

-Ο κόσμος που έρχεται στο θέατρο πώς είναι τελευταία;

«Ο κόσμος τα φέρνει δύσκολα βόλτα, έχει ένα μούδιασμα. Όμως ο κόσμος, από όσο μου έχουν πει, πήγαινε θέατρο και στην Κατοχή, Τα θέατρα αυτό τον καιρό, νομίζω, πάνε καλά - εμείς πάμε πολύ καλά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο κόσμος είναι καλύτερα από πέρυσι. Τίποτα άλλωστε δεν είναι καλύτερα από πέρυσι:, ούτε οι μισθοί ούτε τα μαγαζιά, που κλείνουν. Εχω βαρεθεί να περπατώ καινά βλέπω τα μαγαζιά κλειστά! Πώς να είναι ο κόσμος καλύτερα; Η διαίσθηση μου για το μέλλον; Δεν είναι καλή» τόνισε στα Παραπολιτικά.

-Δεν φτάσαμε ακόμα στην ανάκαμψη;

«Νομίζω ότι εγώ δεν θα την προλάβω. Δεν μπορώ να δω από πουθενά πώς θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Ζούμε σε έναν από τους ωραιότερους τόπους του πλανήτη με ένα από τα χειρότερα κράτη. Πριν από λίγες ημέρες, είχα μια δοσοληψία με την Εφορία και πήγα πραγματικά να κάνω έγκλημα. Δεν μπορεί να ζητούν να γίνονται ακόμα τόσα πράγματα χειρόγραφα.. Δεν είναι δυνατόν να ανεβοκατεβαίνουμε ορόφους, χωρίς να σηκώνει ο ένας το τηλέφωνο να πάρει τον άλλον. Οκτακόσιοι άνθρωποι σε μια ουρά. Δεν μπορεί ο ένας υπάλληλος να δουλεύει και ο άλλος -με συγχωρείτε για την έκφραση- να τα ξύνει! Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα λοιπόν. Τα ίδια χάλια που ήταν είναι και σήμερα. Το ότι θα αλλάξουμε είναι όνειρο «χειμερινής» νυκτός!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved