Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, με στενοχωρεί πλέον αυτή η συζήτηση»
Showbiz

Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, με στενοχωρεί πλέον αυτή η συζήτηση»

Δύσκολες μέρες για… όλους. Πώς βιώνει όμως την οικονομική κρίση στη χώρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

«Η οικονομική κρίση σαφώς και με έχει επηρεάσει. Μου έχει αλλάξει πολλά πράγματα. Σκέφτομαι πλέον δύο και τρεις φορές πριν αποφασίσω να αγοράσω κάτι, για να είμαι σίγουρος ότι το χρειάζομαι και ότι δεν είναι μια επιθυμία της στιγμής. Στην καθημερινότητα μου δεν άλλαξαν καθόλου τα πράγματα, γιατί δεν έκανα υπερβολικές σπατάλες ποτέ, ούτε ζούσα ,κάποια ιδιαίτερα υπερβολική ζωή» τόνισε στο Secret.

-Πώς κρίνεις τη μέχρι τώρα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;

«Νομίζω ότι και οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει ούτε τι κάνουν ούτε τι είπαν ούτε τι υποσχέθηκαν. Δυστυχώς, είναι μία από τα ίδια. Ακόμη και το σύνθημα του Τσίπρα «Το τέλος του παλιού» πιο πολύ πιστεύω πλέον ότι αφορούσε τον ίδιο του τον εαυτό και ήταν αυτοκριτική, παρά ότι ήταν κάτι καινούργιο. Δυστυχώς. Γιατί κι εγώ, σαν νέος άνθρωπος, περίμενα μια πραγματική αλλαγή από κάποιον νέο άνθρωπο. Νομίζω ότι εδώ ταιριάζει η λαϊκή ρήση «Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

-Ποια είναι η γνώμη σου για τον Αλέξη Τσίπρα; Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι άπειρος.

«Θα μπορούσα να τον πω και άπειρο, αλλά, ΟΚ, να τον δικαιολογήσω μέχρι ένα σημείο γι' αυτή του την απειρία. Ομως δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω γι' αυτές τις υπερβολικές του δηλώσεις, γι' αυτή τη σιγουριά του. Από έναν νέο άνθρωπο δεν περιμένεις μια τόσο ξύλινη γλώσσα. Δεν θέλω να σου πω τίποτε άλλο, με στενοχωρεί πλέον αυτή η συζήτηση, δυστυχώς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved