Ευγενία Γκιζέλη: Βαφτίζει την κόρη της αλλά θέλει άμεσα και έναν γιο να της μοιάζει!
Showbiz

Ευγενία Γκιζέλη: Βαφτίζει την κόρη της αλλά θέλει άμεσα και έναν γιο να της μοιάζει!

Τη χρονιά που έφυγε, η ευτυχία του γνωστού µοντέλου και γυµνάστριας Ευγενίας Γκιζέλη και του συζύγου της, επιχειρηµατία ∆ηµήτρη Κορρέ, ολοκληρώθηκε µε τον πολιτικό γάµο τους, αλλά και µε τον ερχοµό της κόρης τους, που σήµερα είναι εννέα µηνών. Το 2016, εκτός από τη βάπτιση της µικρής, δεν αποκλείεται να έρθουν κι άλλα ευχάριστα µαντάτα για την οικογένεια, αφού η όµορφη Ευγενία θέλει πολύ να χαρίσει σύντοµα ένα αδερφάκι στην κόρη της.

«Ναι, θα ήθελα µέσα στη νέα χρονιά να αποκτήσω ακόµα ένα παιδί. Αγόρι. Και να µου µοιάζει, γιατί η µικρή είναι ίδιος ο µπαµπάς της», λέει στη Real η γλυκιά µανούλα, που έχει επιλέξει από τότε που γέννησε να απέχει από τη δουλειά της ώστε να αφοσιωθεί στη µικρή.
Το ζευγάρι έχει οριστικοποιήσει την ηµεροµηνία της βάπτισης της κόρης του και έχει καταλήξει στο όνοµα που θα της δώσει, όπως αποκαλύπτει στην real η Ευγενία: «Το µυστήριο θα γίνει την τελευταία εβδοµάδα του Μαΐου. Η µικρή µας θα ονοµαστεί Μαριάννα, όνοµα που θα πάρει από τη µητέρα µου».
Όσο για το πού θα γίνει η λαµπερή βάπτιση, πρόκειται για ένα πνιγµένο στο πράσινο και µε καταπληκτική θέα κτήµα που βρίσκεται στο Κορωπί. «Αποφασίσαµε να την κάνουµε στο κτήµα, εκεί που θα γίνει και το πάρτι», τονίζει η Ευγενία, η οποία ήδη έχει αρχίσει να φτιάχνει τη λίστα των καλεσµένων. Στην κορυφή της βρίσκονται τα ονόµατα του Αντώνη Ρέµου και της συντρόφου του Υβόννης Μπόσνιακ, που θα λάβουν πρόσκληση για να παρευρεθούν µαζί µε την κόρη τους Ελένη, όπως ακριβώς είχε συµβεί και µε την οικογένεια Κορρέ στη βάπτιση της κόρης του τραγουδιστή. Ανάµεσα στους καλεσµένους θα είναι η κολλητή φίλη της Ευγενίας, το µοντέλο Νεσχάν Μουλαζίµ, η οποία ήταν κουµπάρα του ζευγαριού στον πολιτικό του γάµο πέρυσι τον Απρίλιο, αλλά και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Όσο για τους νονούς της µικρής Μαριάννας, θα είναι η καλή φίλη της Ευγενίας, Ελένη Κατσαρού, αλλά και ένας στενός φίλος του επιχειρηµατία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved