Μαρί Κυριακού: «Δεν αποποιήθηκα την προηγούμενη επαγγελματική μου ζωή»
Showbiz

Μαρί Κυριακού: «Δεν αποποιήθηκα την προηγούμενη επαγγελματική μου ζωή»

H Μαρί Κυριακού είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και σίγουρα στην τηλεόραση θα μπορούσε να κάνει σίριαλ, παρουσίαση ενός μαγκαζίνο, ενός σόου ή οτιδήποτε άλλο. Κι όμως, εκείνη επέλεξε να αποστασιοποιηθεί και να αφοσιωθεί μόνο στο «Με αγάπη». Ποιος ήταν ο λόγος που της ώθησε να το κάνει αυτό;

«Δεν αποποιήθηκα την προηγούμενη επαγγελματική μου ζωή. Την υποκριτική την αγάπησα, μου χάρισε πολλές ευτυχισμένες στιγμές, γεύτηκα την επιτυχία. Ισως κάποια στιγμή να επανέλθω γιατί οι προτάσεις είναι γεγονός ότι δεν έχουν σταματήσει. Ωστόσο ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, να βοηθήσω, να επιστρέψω κατά κάποιον τρόπο όσα καλά είχα εισπράξει εγώ στη ζωή μου. Και επειδή ήμουν παιδί της τηλεόρασης, σκέφτηκα μέσω αυτής να δώσω ένα βήμα σε όσους δεν είχαν την πρόσβαση να γνωστοποιήσουν το έργο τους, τα προβλήματά τους, τις πρωτοβουλίες τους. Να δημιουργηθεί μια μεγάλη παρέα που ο ένας να μπορεί να στηρίξει τον άλλον στις δυσκολίες του. Και είναι αλήθεια ότι ως έναν μεγάλο βαθμό αυτό το καταφέραμε» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Υπήρξε κάποια θεατρική παράσταση ή τηλεοπτική παραγωγή που θα θέλατε να είχατε λάβει μέρος;

«Αν υπάρξει στο μέλλον κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, γιατί όχι, θα το κάνω. Αυτή τη στιγμή, όμως, οι προτεραιότητές μου είναι άλλες. Οπως το καινούριο θεατρικό έργο του Μάικ του Φασολάκη που θα ανέβει σύντομα με τίτλο «Μάικ ο Φασολάκης - το πάρτυ».

- Ποια η γνώμη σας για την τηλεόραση σήμερα;

«Δεν είναι δυνατόν η βαθιά οικονομική και ανθρωπιστική κρίση να μην έχει επηρεάσει την τηλεόραση. Η οποία, όπως θα γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς, είναι ακριβό προϊόν. Πιστεύω ότι έχει επηρεαστεί, αλλά υπάρχουν πάντα μικρά διαμάντια που καταφέρνουν και ξεχωρίζουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved