Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό τροχαίο ο τραγουδιστής του Wonderful Life
Showbiz

Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό τροχαίο ο τραγουδιστής του Wonderful Life

Σε κρίσιμη κατάσταση και σε τεχνητό κώμα νοσηλεύεται μετά από σοβαρό τροχαίο ο τραγουδιστής που αγαπήθηκε παγκοσμίως με το τραγούδι "Wonderful Life", Colin Vearncombe ή Black, όπως έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Ο Βρετανός μουσικός και τραγουδιστής που σήμερα είναι 53 χρονών, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο στην Ιρλανδία στις 12 Ιανουαρίου και οι γιατροί τον έχουν σε τεχνητό κώμα ενώ κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάστασή του αν και όταν συνέλθει.

Ο εκπρόσωπος τύπου του επιβεβαίωσε την τραγική είδηση λέγοντας πως θα μείνει σε καταστολή για αρκετό καιρό και πως η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Black ξεκίνησε την καριέρα του το 1981 και το 1984 με το τραγούδι "Hey Presto" κατάφερε να ακουστεί και εκτός των συνόρων της Αγγλίας, αλλά η μεγάλη επιτυχία του χτύπησε την πόρτα όταν έγραψε και τραγούδησε το κλασικό πια "Wonderful Life" που κυκλοφόρησε το 1985. Πούλησε εκατομμύρια δίσκους τότε, παντρεύτηκε την Σουηδή τραγουδίστρια Camilla Griehsel και έριξε πολλά χρήματα για την ίδρυση δικού του label, που όμως δεν πηγε καθόλου καλά.

Σε όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφόρησε αρκετές δισκογραφικές δουλειές που όμως δεν είχαν ποτέ την ίδια επιτυχία.

Η τελευταία δισκογραφική του δουλειά το 2014 κυκλοφόρησε με χρηματοδότηση από τα social media μέσω fund raising που πήγε ανέλπιστα καλά και εξέπληξε ακόμα και τον ίδιον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved