Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι σήμερα ο γιος της Έλλης Στάη!
Showbiz

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι σήμερα ο γιος της Έλλης Στάη!

Μπορεί η Έλλη Στάη να είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση, όμως ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ γενναιόδωρα.

Το απίστευτο είναι όμως πως ο γιος της Μάρκος είναι πλέον... τριάντα χρονών! Η ίδια μιλώντας για τη μητρότητα και για το κατά πόσο της άλλαξε τη ζωή, σχολιάζει: «Την επαναπροσδιόρισε. Τώρα έχω ένα φίλο. Ο Μάρκος είναι ένας 30άρης και μαζί του έχω μια σχέση πολύ τρυφερή και πολύ ισότιμη. Πάντα μιλάγαμε πολύ, συζητούσαμε. Πολλές φορές ερχόταν προς τη δική μου μεριά για να με συμβουλέψει ή για να μου πει ένα λάθος μου. Ό,τι έκανα κι εγώ. Είμαι περήφανη για τη σχέση που έχω με το γιο μου».

Περάσατε περιόδους αμηχανίας;

«Η εφηβεία ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Τώρα θυμάται κάποια πράγματα και γελάμε. Προχθές λέγαμε που ήθελε να βάλει σκουλαρίκι στη μύτη και τελικά έβαλε στο φρύδι. Έκανα όμως ένα τρικ για να το βγάλει γιατί μου είχε κολλήσει ότι δεν μου αρέσει».

Τι τρικ;

«Του είχα πει ότι μολύνεται βάσει ερευνών. Αυτό το ψέμα όμως δυστυχώς ή ευτυχώς λειτούργησε και μολύνθηκε»!

Μετανιώσατε που δεν κάνατε δεύτερο παιδί;

«Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά. Δεν τα κατάφερα για πολλούς λόγους... Ήταν ένα πρόβλημα για τις γυναίκες της γενιάς μου. Δεν μπορούσαμε να τα κουμαντάρουμε όλα μαζί: οικογένεια, καριέρα, τον εαυτό μας».

Πηγή: Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved