Παύλος Κοντογιαννίδης: «Ο κόσμος, ο θαυμαστής και αυτός που σε αγαπάει είναι σαν τα πιράνχας»
Showbiz

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Ο κόσμος, ο θαυμαστής και αυτός που σε αγαπάει είναι σαν τα πιράνχας»

Για την οικογένειά του, τη σύζυγο και την κόρη του μιλάει ο Παύλος Κοντογιαννίδης, αλλά και για ποιο λόγο δεν εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα... 

Φιλίες έχετε μέσα από το χώρο;

«Όταν λες την αλήθεια έχεις πολύ λίγες φιλίες. Έχω την κουμπάρα μου, την Τζέση Παπουτσή, τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, τον Βασίλη Σπηλιωτόπουλο. Οι συνθήκες μάς έχουν κάνει «εντοιχισμένους». Ο καθένας στους τοίχους του!».

Γιατί κρατάτε τόσο αποστασιοποιημένη την οικογένειά σας;

«Δεν αφορά τον κόσμο. Ο κόσμος, ο θεατής, ο θαυμαστής και αυτός που σε αγαπάει είναι σαν τα πιράνχας... Θα βγαίνεις μία, θα σε θέλει δύο, και πάει λέγοντας... Στις δύσκολες εποχές που ζούμε κρατάς κάποιο ρούχο για να μην πουντιάσεις στο κρύο το κοινωνικό που έχει αρρωστήσει όλον τον κόσμο!».

Πόσα χρόνια είστε με τη γυναίκα σας;

«Αρκετά...».

Η κόρη σας θέλησε ποτέ να γίνει ηθοποιός;

«Η Χριστίνα σπουδάζει στο Χημικό στην Κρήτη. Έως τώρα της αρέσει. Θέλει, βέβαια, να είναι ανεξάρτητη και να δουλέψει στις καφετέριες. Να γίνει... σκλάβα! Αν θέλει να επενδύσει θα επενδύσει στην γνώση που μεθαύριο θα την πουλήσει όσο θέλει».

Θα θέλατε να ασχοληθεί, όμως;

«Μου είχε πει κάτι και την έχω παραδεχτεί. Στα 16 της την πήρα στην σχολή και τότε με είχε ρωτήσει: «Αν θελήσω, θα με διδάξεις;»...».

ΠΗΓΗ: YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved