Θέμις Μπαζάκα: «Δεν μπορώ να καπνίζουν μέσα στα μπαρ»
Showbiz

Θέμις Μπαζάκα: «Δεν μπορώ να καπνίζουν μέσα στα μπαρ»

Για τη ζωή στην Ελλάδα, αλλά και για το πώς έχει δει τα πράγματα στη χώρα μας, ύστερα από τα πολλά ταξίδια της στο Βερολίνο, όπου ζει η κόρη της...

Ταξιδεύεις συχνά στο Βερολίνο όπου ζει η κόρη σου. Έχεις σκεφτεί να μείνεις στο εξωτερικό;

«Κάνω ένα επάγγελμα συνδεδεμένο με τη γλώσσα. Δεν είναι εύκολο να δουλέψεις στο θέατρο σε άλλη γλώσσα, πρέπει να είσαι τουλάχιστον δίγλωσσος ή τρίγλωσσος. Αν όμως έκανα μια άλλη δουλειά, θα ήθελα να ζήσω αλλού. Μου αρέσει η ζωή εδώ και περιλαμβάνει πολύτιμα πράγματα, που δεν θέλω να χάσω. Από την άλλη, είναι τόσο χαοτική χώρα που μερικές φορές φτάνω στο αμήν. Δε γίνεται να μην έχει τόση γραφειοκρατία; Ας μην είμαστε πλούσιοι, αλλά ας απλοποιηθεί η ζωή μας».

Τι σε φέρνει στα όρια σου;

«Είμαι αυστηρή σε κάποια πράγματα, για τα οποία θεωρώ ότι υπάρχει ατομική ευθύνη. Καθένας πρέπει να φροντίζει να είναι εντάξει απέναντι στο περιβάλλον και τους γείτονες του. Δεν μπορείς να πετάς τα σκουπίδια κάτω, να παρκάρεις στα πεζοδρόμια, να βαράς κόρνες τα ξημερώματα. Πρέπει να έχεις μια αίσθηση ότι δε ζεις μόνος. Δεν μπορώ να καπνίζουν μέσα στα μπαρ. Υπάρχει ατομική ευθύνη όταν δεν τηρούνται οι νόμοι, όταν περνούν τα φανάρια με κόκκινο, όταν πετάνε το τσιγάρο από το παράθυρο και το κουτί του αναψυκτικού στον δρόμο».

ΠΗΓΗ: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved