Πάρης Σκαρτσολιάς: «Ήταν μία άτυχη στιγμή…»
Showbiz

Πάρης Σκαρτσολιάς: «Ήταν μία άτυχη στιγμή…»

Το «Ταμάμ» είχε μεγάλη επιτυχία. Τι πιστεύει ο Πάρης Σκαρτσολιάς ότι είναι αυτό το κάτι που έχει η συγκεκριμένη σειρά;

«Καταρχήν είναι ένα πάρα πολύ καλογραμμένο έργο, τρέχει άρα πολύ γρήγορα, έχει έξυπνο σενάριο, έχει χιούμορ, είναι πολλές σκηνές οι οποίες είναι φάρσες - που στην τηλεόραση για μένα δεν γίνονται εύκολα φάρσες. Και φυσικά το ότι το χουν γράψει δύο άνθρωποι, ο Ρίσβας και η Σακαλή, οι ποίοι είναι αξιοσέβαστοι στο χώρο.»

-Τι σε έκανε να επιστρέψεις στο χώρο;

«Ηταν μία άτυχη στιγμή, είχα επικοινωνήσει με μία φίλη μου που συνεργαζόμασταν στο «Καφέ», βγήκαμε για-ένα ποτό και κουβέντα στην κουβέντα με έψησε.»

-Και γιατί το λες «άτυχη στιγμή»;

«Όχι δεν το έχω μετανιώσει, χάριν λόγου, γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο επάγγελμα σε αυτό τον κόσμο.»

-Με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου γνωριστήκατε μέσα από η σειρά και πλέον έχετε το δικό σας συγκρότημα και έχετε κλείσει και συμβόλαιο με δισκογραφική.

«Εγώ πλέον έχω φύγει από την μπάντα. Τα παιδιά ετοιμάζουν δισκογραφική δουλειά. Έφυγα γιατί όταν ακόμα ψάχνεσαι σαν άνθρωπος, ασχέτως ευκαιριών, δοκιμάζεις διάφορα πράγματα, ένα από αυτά ήταν και η μουσική με την οποία ασχολήθηκα από πιτσιρικάς. Φτιάξαμε την μπάντα, κάναμε δουλειά πολύ, φτιάξαμε ένα δίσκο, ο οποίος φαντάζομαι θα βγει τώρα. Κάναμε πολλά lives, κλείσαμε ένα δυνατό συμβόλαιο. Ωστόσο, εγώ προτίμησα το θέατρο, προτίμησα την υποκριτική δηλαδή. Τώρα εγώ αυτό που ήθελα να ζήσω με την μπάντα το έζησα, δεν μου λείπει τίποτα, δεν έχω κανένα απωθημένο και συνεχίζουμε. Και τα παιδιά συνεχίζουν κανονικά και θα τα σπάσουν κιόλας όχι απλά συνεχίζουν!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved