Ζέτα Δούκα: «Είμαστε και οι δυο πολύ μακριά από την έννοια του παραδοσιακού γάμου»
Showbiz

Ζέτα Δούκα: «Είμαστε και οι δυο πολύ μακριά από την έννοια του παραδοσιακού γάμου»

Τι την ένωσε με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά, αλλά και αν πρόκειται να κάνει γάμο αποκαλύπτει στο ΟΚ! η Ζέτα Δούκα...

Τι στοιχεία διέθετε ο Μιχάλης που σε έκαναν να πεις ότι είναι ο άνθρωπος, που θα κάνεις μαζί του οικογένεια;

«Η έμφυτη ευγένειά του, ο τρόπος, που αισθάνεται και εκδηλώνει τα αισθήματά του είναι κάποια στοιχεία, αλλά υπάρχουν και άλλα τόσα που δεν μπορώ να εξηγήσω, γιατί εμπεριέχονται στη λέξη «χημεία». Γνώρισα έναν άνθρωπο ο οποίος μου ταίριαξε σε πολύ βασικά κομμάτια της ζωής μου, που έχουν να κάνουν με το τι χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή. Ήταν μαγικό αυτό που συνέβη».

Δηλαδή, κατάλαβες από την πρώτη σας γνωριμία ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου;

«Κατάλαβα ότι με αυτόν τον άνθρωπο έχω απίστευτη ψυχική και πνευματική χημεία. Ήρθαν όλα τόσο απλά, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσω. Αυτό για εμένα ήταν ένα τεράστιο μάθημα, γιατί μέχρι τότε, πίστευα ότι χρειάζεται να κοπιάσεις για να πετύχει τους στόχους σου. Τελικά, στη ζωή μας πρέπει να αφήνουμε και κάποια πράγματα να έρχονται φυσικά. Και αν συμβούν, ήταν για να συμβούν. Αν όχι, τότε κάποιος λόγος θα υπάρχει».

Αν αποφασίσετε με τον Μιχάλη να παντρευτείτε, θα το πείτε;

«Είμαστε και οι δύο πολύ μακριά από την έννοια του παραδοσιακού γάμου, ο οποίος θεωρώ ότι δεν έχει και πραγματικό λόγο ύπαρξης. Αν αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι που θα μας κατοχυρώσει νομικά, κλίνουμε περισσότερο προς το σύμφωνο συμβίωσης. Έτσι κι αλλιώς, το μυαλό και η καρδιά δεν χωράνε σε χαρτιά. Άλλωστε με τον Μιχάλη μας δένουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από υπογραφές και τυπικές τελετές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved