Λουκέτο στο μαγαζί γνωστής ηθοποιού στο Κολωνάκι
Showbiz

Λουκέτο στο μαγαζί γνωστής ηθοποιού στο Κολωνάκι

Η οικονομική κρίση χτύπησε και την ηθοποιό, καθώς αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στο κατάστημά της με είδη σπιτιού και δώρων που είχε στο κέντρο του Κολωνακίου, αφού τα έξοδα ήταν πολλά και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Στις αρχές του 2014, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret, η Ελένη Κούρκουλα και πρώην πολιτικός αποφάσισε να ανοίξει στην οδό Τσακάλωφ, ένα μοντέρνο κατάστημα με τόνομα Oti, με πολύ οικονομικά πράγματα, αφού μπορούσε κανείς να βρει αντικείμενα που έφερνε από την Ευρώπη σε απίστευτα χαμηλές τιμές, οι οποίες ξεκινούσαν από τα 90 λεπτά και έφταναν στα 70 ευρώ.

Η ίδια ήταν ενθουσιασμένη κα ιτότε δήλωνε: “Ό,τι βρίσκουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη, μας αρέσει και είναι σε χαμηλή τιμή, το φέρνουμε και το πουλάμε, γι' αυτό έχουμε και ανόμοια πράγματα: από τετράδια, μέχρι ατμοσίδερα. Οι τιμές ξεκινούν από τα 90 λεπτά, ενώ το πιο ακριβό μας προϊόν είναι στα 70 ευρώ”.

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, δήλωσε για την τωρινή κατάσταση: "Ναι, το κατάστημα έχει κλείσει εδώ και πολύ καιό λόγω κρίσης". Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει το κατάστημα ανοιχτό, όμως ήταν πάνω από τις δυνάμεις της, αφού το ενοίκιο έτρεχε, ενώ το κατάστημα δεν είχε δουλειά ούτε για να βγαίνουν τα έξοδα.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της Διονύση Παναγιωτάκη, που μαζί με τον κουμπάρο τους Τάσο Παπανδρέου, έχουν αποκτήσει τον έλεγχο σε εννέα θέατρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved