Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν με αφορά ό,τι και να ακούγεται. Δεν με απασχολεί»
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν με αφορά ό,τι και να ακούγεται. Δεν με απασχολεί»

H Τζένη Μπαλατσινού εδώ και πολλά χρόνια έχει σταματήσει πλέον να έχει το άγχος τού να αποδείξει το τι μπορεί να αξίζει στους άλλους.

«Νομίζω πως όταν φτάνεις σε μια ηλικία και έχεις πια διαφορετικές προσλαμβάνουσες και βιώματα, σταματάς να θες να αποδείξεις το οτιδήποτε στον οποιονδήποτε» τόνισε στο TV Έθνος.

-Και; Τότε είναι που απελευθερώνεσαι πραγματικά;

«Ναι, είναι μια μεγάλη απελευθέρωση όλο αυτό.»

-Θα επιστρέψω στα σχόλια, στις κρίσεις και τις επικρίσεις, μια και τον τελευταίο έναν χρόνο ό,τι κι αν λες, ό,τι κι αν κάνεις περνιέται από... κόσκινο. Νιώθεις σαν να έχουν εισβάλει μέσα στο σπίτι σου από την... κλειδαρότρυπα; Νιώθεις πως «βιάζονται» κατά κάποιον τρόπο η προσωπική και η οικογενειακή σου ζωή;

«Δεν το βλέπω έτσι, γιατί δεν με αφορά ό,τι και να ακούγεται. Δεν με απασχολεί. Ας λένε ό,τι θέλουν. Αρκεί, σου επαναλαμβάνω, να μην έχει να κάνει ή να μην... παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στο στενό μου οικογενειακό περιβάλλον.»

-Υπάρχει, όμως, μια αγριότητα και ένας ρατσισμός. Που βγαίνει με τον μικρό, που μαζί της κάνουν πάρτι οι πλαστικοί, που σιγά να μην έχει καλές σχέσεις με τον Κωστόπουλο, που, που, που...

«Ναι υπάρχει μια αγριότητα και ένας ρατσισμός, γιατί όλη αυτή η κρίση που βιώνουμε έχει πολλές μορφές. Δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό. Υπάρχει κρίση πια και στη σκέψη μας και στις αξίες μας και αυτή η κρίση είναι πολύ πιο επικίνδυνη από την οικονομική κρίση. Αυτή η κρίση μπορεί να μας... διαβρώσει ως προσωπικότητες, να μας διαλύσει. Υπάρχει απώλεια του ορίζοντα της δύναμης, της νοημοσύνης, της αισθητικής, των ορίων...»

-Αλήθεια, είναι τόσο παράξενο δύο άνθρωποι που πέρασαν μια ολόκληρη ζωή μαζί και έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά να έχουν χωρίσει και να έχουν μια πολιτισμένη σχέση;

«Εσύ πες μου! Είναι δυνατόν να απορεί κανείς που έχω καλές σχέσεις με τον πρώην άνδρα μου; Τι θα έπρεπε, να έχουμε χωρίσει και να μη μιλάμε ή να μην αγαπιόμαστε; Γιατί το παράλογο τείνει να γίνει... φυσιολογικό;»

-Πρόσφατα έκανες κάποιες δηλώσεις για τον Πέτρο και είπες πως θα ήταν υπέροχος σε μια εκπομπή μαγειρικής. Δηλώσεις οι οποίες σχολιαστήκαν από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είπε: «Αν είναι άνδρας σου ο Κωστόπουλος, ούτε για πλάκα δεν του εύχεσαι να κάνει εκπομπή μαγειρικής, όταν αυτός που είναι μεγαλύτερη φίρμα από σένα δεν είναι τώρα στην τηλεόραση, ενώ εσύ είσαι. Εάν η Μπαλατσινού έχει κάνει μια εκπομπή στην τηλεόραση το οφείλει στον Κωστόπουλο...».

«Μα είναι δυνατόν να μιλήσω για τον Πέτρο έχοντας τη διάθεση ή την πρόθεση να τον... υποβαθμίσω; Και από πού κι ως πού μια εκπομπή μαγειρικής θεωρείται υποβάθμιση; Ποιος το λέει αυτό; Ο Πέτρος είναι εκπληκτικός μάγειρας κι αν παρουσίαζε με τον δικό του ανατρεπτικό και μοναδικό τρόπο μια εκπομπή μαγειρικής, είμαι σίγουρη πως θα έκανε μεγάλη επιτυχία, όπως έκανε και με το «late night», το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή πολλοί είχαν επιχειρήσει, όμως, μόνο ο Πέτρος κατάφερε να το υποστηρίξει με επιτυχία. Ο Πέτρος ό,τι και να κάνει θα το κάνει καλά! Δηλαδή, ένας άνθρωπος που έκανε δελτίο ειδήσεων είναι υποβιβασμός να κάνει σήμερα «Πρωινό»; Μια χαρά το κάνει και μπράβο του που μπορεί και διεκπεραιώνει πολλούς ρόλους με επιτυχία. Το θέμα δεν είναι τι κάνεις, αλλά τι «γυαλιά» φοράς για να κοιτάς τη ζωή και τι αυτιά έχεις για να ακούς και να «ερμηνεύεις»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved