Ρένος Ρώτας-Νατάσα Εξηνταβελώνη: Ήρθε η ώρα της συγκατοίκησης
Showbiz

Ρένος Ρώτας-Νατάσα Εξηνταβελώνη: Ήρθε η ώρα της συγκατοίκησης

Ο Ρένος Ρώτας, πρωταγωνιστής στη σειρά «Oι Συμμαθητές», και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, που γνωρίσαµε στο «Μάνα Χ Oυρανού» και η οποία πρόκειται να ενταχθεί σύντοµα στο καστ του «Ταμάμ», φέρονται έτοιµοι να προχωρήσουν στο επόµενο βήµα.

Άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά αποκαλύπτουν ότι, ενώ µέχρι τώρα οι δυο τους δεν είχαν σκεφτεί τη συγκατοίκηση, πρόσφατα πήραν την απόφαση να το τολµήσουν, προκειµένου να µοιράζονται κάθε στιγµή µιας ερωτικής, κοινής καθηµερινότητας.
Οι δύο νεαροί ηθοποιοί γνωρίστηκαν ως συµφοιτητές στη δραµατική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έκτοτε βλέπουν τον έρωτά τους να θεριεύει... Όταν άρχισαν να πέφτουν οι προβολείς της δηµοσιότητας πάνω στον Ρένο, λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου του σε µια δηµοφιλή σειρά, το ζευγάρι προσπάθησε να αποφύγει την εισβολή τους στην προσωπική του ζωή. Κάποια στιγµή, όµως, η είδηση ότι είναι µαζί διέρρευσε. Από τότε προσέχουν ιδιαίτερα την κάθε τους κίνηση, ενώ δεν απαντούν ποτέ σε ερωτήσεις που αφορούν τη µεταξύ τους σχέση.
Πάγια τακτική τους είναι να εστιάζουν στα επαγγελµατικά τους. Εκείνος δηλώνει ενθουσιασµένος για τη συνεργασία του µε τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωµόπουλο, ενώ εκείνη, µετά το άδοξο τέλος του σίριαλ «Μάνα Χ Ουρανού», το οποίο κόπηκε λόγω οικονοµικών προβληµάτων, ξεκίνησε µε χαρά τα γυρίσµατα για το επιτυχηµένο «Ταµάµ». Στην εν λόγω σειρά, σύμφωνα με τη real, η όµορφη Νατάσα θα υποδυθεί την Κατερίνα, την κολλητή φίλη της ηρωίδας που ερµηνεύει η λαµπερή Λίλα Μπακλέση, η οποία ήταν συµµαθήτρια µε το ζευγάρι στη σχολή του Εθνικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved