Δημήτρης Πιατάς: «Η κόρη μου, η Ιωάννα πάει κόντρα στον µπαµπά της»
Showbiz

Δημήτρης Πιατάς: «Η κόρη μου, η Ιωάννα πάει κόντρα στον µπαµπά της»

Για την ανάγκη του να είναι συνεχώς καλλιτεχνικά «παρών» αλλά και για την κόρη του Ιωάννα που είναι επίσης ηθοποιός, μιλάει ο αγαπημένος μας κωμικός Δημήτρης Πιατάς.

Η τάση σου να παίζεις σε πολλά και διαφορετικά θεατρικά «ταµπλό» κρύβει µήπως και την ανάγκη σου να δίνεις διαρκώς το «παρών»;

«Όχι. Εφόσον είµαι εν ζωή, είµαι παρών στην όλη ιστορία. Και το «παρών» το δίνω όταν χρειάζεται. Ο,τι κάνω συµβαίνει επειδή πιστεύω πως η ζωή πρέπει να έχει πολλά χρώµατα για να γίνει ενδιαφέρουσα. Γιατί µ’ αρέσει να αλλάζω συνεχώς χώρους και ύφος. Να λέω καινούργια «χαίρω πολύ», να γνωρίζω νέους ανθρώπους µε τους οποίους, δεν σου κρύβω, πως προτιµώ να δουλεύω».

Ο λόγος;

«Με παρασύρει ο ενθουσιασµός τους κι όλη αυτή η τρέλα της δηµιουργίας. Κι έπειτα, το γεγονός ότι αποχαιρετώ κιόλας από τη ζωή πολλούς άξιους συναδέλφους µου µε πονά πάρα πολύ. Οπως µου είναι αρκούντως ενοχλητικός κι όλος αυτός ο προβληµατισµός της γενιάς µου περί σύνταξης, πώς, εάν θα την πάρουν κ.ο.κ».

Περίµενα να µου µιλήσεις και για την Ιωάννα (σ.σ.: την κόρη του και ανερχόµενη ηθοποιό)...

«Η Ιωάννα είναι ο δούρειος ίππος µου. Μέσω αυτής µπορώ και βλέπω εκ του σύνεγγυς ό,τι καινούργιο γεννιέται στο ελληνικό θέατρο. Κάτι που θα µου ήταν πολύ δύσκολο να ανακαλύψω αλλιώς».

Σου αρέσει που ακολούθησε τα βήµατά σου;

«Ξέρεις τι µ’ αρέσει; Το ότι δεν τα ακολούθησε. Η Ιωάννα πάει κόντρα στον µπαµπά της. ∆ιεκδικεί την προσωπική της ταυτότητα, δεν χρησιµοποιεί πουθενά το επίθετό της παρά µόνο όταν πρέπει και κάνει βήµατα τα οποία εµένα µε αιφνιδιάζουν, δεν σου το κρύβω...»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved