Sandra Von Ruffin: «Από τη στιγμή που δεν με λένε Λέανδρος, μπορώ να είμαι ο εαυτός μου»
Showbiz

Sandra Von Ruffin: «Από τη στιγμή που δεν με λένε Λέανδρος, μπορώ να είμαι ο εαυτός μου»

Πότε συνειδητοποίησε η Sandra von Ruffin ότι η μητέρα της, Βίκυ Λέανδρος είναι διάσημη;

«Μόλις γεννήθηκα, η μητέρα μου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα της. Αυτό το διάλειμμα κράτησε  για δέκα χρόνια.  Το 1995 επέστρεψε στο τραγούδι με μια μεγάλη συναυλία. Μέχρι τότε δεν την είχα δει να τραγουδάει μπροστά σε πολύ κόσμο και θυμάμαι ότι με συγκίνησε. Όταν την πρωτοείδα στη σκηνή, ενθουσιάστηκα  και ήμουν πολύ περήφανη!» τόνισε στο People.

-Συχνά πολλά παιδιά διάσημων λένε πως το φορτωμένο πρόγραμμα των γονιών τους αναγκαστικά τους στέρησε  τη φυσική παρουσία τους. Εσύ ένιωσες ποτέ την έλλειψη της μητέρας σου;   

«Η απόφαση της να κάνει αυτό το δεκαετές διάλειμμα από την καριέρα της για εμένα και τα δύο μου αδέλφια ήταν κάτι πολύ σημαντικό για το μεγάλωμά μας, την ανατροφή μας. Ήταν πάντα παρούσα, δεν μου έλειψε ποτέ.»

-Το όνομα της μητέρας σου άνοιξε πόρτες στην καριέρα σου; 

«Είναι δύσκολο να σου απαντήσω. Κάποιες φορές οπωσδήποτε μου άνοιξε πόρτες, κάποιες άλλες φορές πάλι μπορεί οι πόρτες να έκλεισαν. Κάποιοι, πριν με γνωρίσουν, μπορεί να με φαντάζονται διαφορετική απ’ ό,τι είμαι. Αλλά, από τη στιγμή που δεν με λένε Λέανδρος, μπορώ να είμαι ο εαυτός μου νομίζω!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved