Tus: «Με εξοργίζει επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο να μην λες την γνώμη σου για κάποιο άτομο ανοιχτά»
Showbiz

Tus: «Με εξοργίζει επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο να μην λες την γνώμη σου για κάποιο άτομο ανοιχτά»

O Tus όταν μιλά τα λέει… έξω από τα δόντια. 

-Τι σε εξοργίζει σε αυτό τον κόσμο;

«Το μόνο που με εξοργίζει είναι που όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν μπορείς να πεις την γνώμη σου για κάποιο άτομο ανοιχτά. Γιατί αν είναι αρνητική θα πουν ότι το βλέπεις ανταγωνιστικά και ζηλεύεις ακόμα κι αν αυτός κάνει τσιφτετέλια και εσύ metal rock! Αν πάλι είναι θετική, θα πουν ότι τον γλείφεις για συνεργασία και παραδέχεσαι ότι είναι καλύτερός σου! Κοινώς δεν δημιουργώ κόντρες, απλώς λέω ξεκάθαρα τι γουστάρω και τι όχι. Το ότι είμαι και δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι ένας άνθρωπος με δική μου άποψη και προσωπική γνώμη για τα πάντα» τόνισε στο You.

-Έχεις συνεργαστεί κατά καιρούς με πάρα πολλούς παραγωγούς και Djs… Τελευταία σου συνεργασία είναι αυτή με τον Φοίβο, η οποία εξόργισε μερίδα του hip hop κοινού, γιατί πιστεύει ότι το πούλησες για τα “φράγκα”…

«Έχω συνεργαστεί με άπειρους παραγωγούς, συνθέτες και Djs. Σχεδόν με όλους όσοι κάνουν δουλειές που μου αρέσουν. Έτυχε, δεν το επιδίωξα όμως. Η συνεργασία μου με τον Φοίβο ήταν αναμφισβήτητα από τις πιο πετυχημένες στην καριέρα μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved