Γιώργος Μητσικώστας: «Δε βλέπω τηλεόραση»
Showbiz

Γιώργος Μητσικώστας: «Δε βλέπω τηλεόραση»

Για ποιο λόγο ο Γιώργος Μητσικώστας δεν παρακολουθεί τηλεόραση και ποια σχολή έχει δημιουργήσει, με αποτέλεσμα να τον ακολουθούν πολλοί;

Στην τηλεόραση έχουμε προσβλητική και στοχευμένη σάτιρα;

«Κατά καιρούς έχω ακούσει από τον κόσμο, τα μηνύματα που δέχομαι από τους Έλληνες, ότι έχουν γίνει στοχευμένα. Κάποιοι που έχουν εμπλοκή στη σάτιρα ήταν και σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ο Λεβέντης έλεγε ότι παίρνω εντολές από τους καναλάρχες, δεν ήταν έτσι. Έχω πάντα ένα βίτσιο να κάνω κάποιον γνωστό, όταν δεν τον ξέρει ο πολύς κόσμος. Αυτό το έκανα μόδα. Βλέπεις μετά σατιρικές εκπομπές και βρίσκουν κάποιους απίθανους τύπους από διάφορα κανάλια, εκμεταλλευόμενοι τη μη τηλεοπτική μου παρουσία ή ραδιοφωνική. Αυτό που μου έχουν αναγνωρίσει τα κανάλια είναι ότι έχω δημιουργήσει μια σχολή, που πάνω σε αυτή πατήσανε διάφορες σατιρικές εκπομπές τα τελευταία χρόνια. Αυτό με θρέφει, γιατί κάθε φορά πρέπει να αποδεικνύω ότι θα δημιουργήσω μία άλλη σχολή, την επόμενη 15ετία».

Σατιρικές εκπομπές παρακολουθείτε στην τηλεόραση;

«Δεν βλέπω τηλεόραση».

Δεν πρέπει να ενημερώνεστε; Υπάρχουν οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα», «Αλ τσαντίρι»...

«Αυτά τα βλέπω σαν highlights, στη λίγη ενημέρωση που έχω μέσα από τα blogs και τα site, μέσα από το κινητό, έχω καταργήσει τον υπολογιστή. Έχω ελεύθερο χρόνο και προσπαθώ να τον κάνω πολιτισμό. Είμαι πάντα μάχιμος».

ΠΗΓΗ: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved