Μαρία Κωνσταντάκη: «Τώρα πια έχει αλλάξει η ζωή μου»
Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: «Τώρα πια έχει αλλάξει η ζωή μου»

Πώς ήρθαν τα πάνω - κάτω στη ζωή της Μαρίας Κωνσταντάκη, από τη στιγμή, που μετακόμισε στην Αθήνα;

Ας περάσουμε στην παράσταση «Για Όνομα...», στο θέατρο «Αλίκη», που βλέποντας την κάποιος καταλαβαίνει πως σε μια οικογένεια μπορεί, από μια ασήμαντη αφορμή, να έρθουν τα πάνω-κάτω και να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που κρύβουμε μέσα μας.

«Συνήθως έτσι γίνεται, γι' αυτό και το έργο είναι τόσο ωραίο. Εκφράζει την πραγματικότητα, τις ρωγμές που προκαλούνται μέσα σε μια οικογένεια ή σε μια φιλία, οι οποίες ξαφνικά γίνονται διαρροές. Ρωγμές που, βέβαια, θα επισκευαστούν, για να γίνει πιο πλούσια μελλοντικά η συνύπαρξη των ανθρώπων. Έχει ένα χάρισμα το έργο και, το ξαναλέω, ένα καθαρό αντίκρισμα στην πραγματικότητα, αλλά και μια ελπίδα για το μέλλον».

Έχεις υπάρξει μέλος μια τέτοιας παρέας;

«Παλαιότερα ναι. Τώρα πια έχει αλλάξει η ζωή μου, δεν έχω τους ίδιους φίλους, καθώς έφυγα από την πόλη μου, ήρθα στην Αθήνα και δημιούργησα έναν νέο κύκλο ζωής. Η πορεία μας είναι εξελικτική. Έχουμε περάσει από τέτοιες καταστάσεις, θα ξαναπεράσουμε ενδεχομένως και η ζωή θα συνεχίζεται».

Και πώς αισθάνθηκες;

«Όλες οι συμπεριφορές είναι μέσα στο παιχνίδι. Και θα θυμώσεις και θα αντιδράσεις και θα κόψεις την καλημέρα, αλλά αυτή είναι η ζωή. Τις περισσότερες φορές πρέπει να κοιτάμε αθροιστικά στο σύνολο τα «συν» και τα «πλην». Αν είναι περισσότερα τα «πλην», τότε έχει πάψει να υπάρχει η παρέα».

ΠΗΓΗ: HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved