Αυτός είναι ο λόγος, που η Άριελ Κωνσταντινίδη έκανε πολιτικό γάμο!
Showbiz

Αυτός είναι ο λόγος, που η Άριελ Κωνσταντινίδη έκανε πολιτικό γάμο!

Περισσότερο για το πάρτι εξομολογείται ότι παντρεύτηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σύντροφό της, Τάκη Μαργαρίτη...

Όταν έπαιζες στη Μαρία την άσχημη είχες δεσμό με έναν άντρα που είχε ένα ατύχημα και ήταν για χρόνια σε κώμα. Μήπως δεν ήθελες να είσαι μαζί με κάποιον επειδή η τέχνη μιμείται τη ζωή και φοβόσουν μην τον χάσεις;

«Αυτός ο φόβος προϋπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Αυτό που έχουμε τώρα στη ζωή μας δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει και αύριο. Είναι σημαντικό να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι όλα κάποτε τελειώνουν. Ο μόνος που μένει μαζί μας μέχρι που θα πεθάνουμε είναι ο εαυτός μας. Εννοείται ότι ενδόμυχα υπάρχει ο φόβος πως ό,τι αγαπάω μπορεί να το χάσω, είτε είναι ο άντρας μου είτε είναι το παιδί, που δεν έχω αποκτήσει ακόμα. Αλλά απρόοπτα δυστυχώς συμβαίνουν στη ζωή μας κι αυτό που οφείλουμε να κρατήσουμε τελικά είναι ότι πρέπει να ζούμε το τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι η επόμενη μέρα».

Τι στοιχεία διέθετε ο Τάκης που σε έκανε να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να τον παντρευτείς;

«Ήρθε κι αυτό ξαφνικά, όπως περίπου ξεκίνησε και η σχέση μας. Πάνω στην πλάκα δηλαδή είπαμε κάποια στιγμή «μωρέ, δεν κάνουμε ένα πάρτι» και αποφασίσαμε να το οργανώσουμε. Αρκεί να πω ότι μέσα σε 20 μέρες τα οργανώσαμε όλα. Για να καταλάβεις η πρόταση γάμου έγινε αφού προηγουμένως είχαμε κλείσει την ημερομηνία του. Παντρευτήκαμε περισσότερο για το πάρτι. Αυτό ήταν το κίνητρο. (Γελάει.) Και το είπαμε τελευταία στιγμή σε όλους, μάλλον γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε και οι δύο τη σκέψη: «Ας περιμένουμε μήπως δε γίνει τελικά». (Γελάει.) Ακούω άλλες γυναίκες που κλείνουν έναν χρόνο πριν εκκλησία για τον γάμο τους. Πού ξέρω πού θα είμαι σε έναν χρόνο; Αυτός ήταν και ο λόγος, που δεν κάναμε θρησκευτικό γάμο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να βρούμε ημερομηνία. Παντρευτήκαμε στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής».

ΠΗΓΗ: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved