Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Έφαγα πόρτα από παντού»
Showbiz

Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Έφαγα πόρτα από παντού»

Για το τηλεοπτικό τοπίο, πώς την αντιμετωπίζουν τα κανάλια, όταν πηγαίνει για νέες προτάσεις, αλλά και πότε της έρχεται να βάλει τα κλάματα αποκαλύπτει στο ΟΚ! η Μανίνα Ζουμπουλάκη...

Έγινες γνωστή στο ευρύ κοινό από κινηματογραφικά σενάρια και τηλεοπτικές σειρές. Θα ξανακάνεις τηλεόραση;

«Πηγαίνω συνέχεια με προτάσεις στα κανάλια. Το 2015 δεν το έκανα, βαρέθηκα και το άφησα. Κυνήγησα πάρα πολύ μία πρόταση και έφαγα πόρτα από παντού. Πολλά πράγματα ξεκίνησαν και δεν έγιναν, κάτι στράβωσε. Τα σενάρια που γράφω και οι προτάσεις είναι ατελείωτες. Έχω στο κομπιούτερ μου δύο σίριαλ, πρώτα επεισόδια και πιλότους, που αν ανοίξω την επιφάνεια εργασίας θα μου έρθει να βάλω τα κλάματα. Για να γίνει μια δουλειά πρέπει να υπάρχει ένας καλός συνδυασμός ανθρώπων, από τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο, μέχρι την εταιρεία παραγωγής. Μεγαλώνοντας δεν θέλω να κάνω πολλούς συμβιβασμούς. Μου κάνουν και προτάσεις, αλλά είναι προτάσεις που δεν τις θέλω, όπως για παράδειγμα να γράφω διαλόγους για μια σειρά της τηλεόρασης που, είναι ήδη έτοιμη. Γιατί να το κάνω; Έχω ανάγκη τα χρήματα, αλλά δεν με ενδιαφέρει δημιουργικά».

Σου λείπει κάτι από εκείνα τα χρόνια της τηλεόρασης;

«Όταν γυρίζαμε το «Φεύγα» είχε μόλις ανοίξει το Απολλώνιο και είχαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ δωρεάν τυρόπιτες και άλλα, και είχαμε πάρει τρία κιλά τουλάχιστον ο καθένας. Μου λείπει η ενέργεια που δημιουργούσε έναν ερωτισμό σης δουλειές. Ήταν όλα φορτισμένα, τα περιοδικά, η τηλεόραση. Το έχω συζητήσει με φίλους και καταλήγουμε ότι δεν ήταν επειδή ήμαστε νέοι. Όντως υπήρχε διάχυτη ερωτική ενέργεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved