Νομικός: «Μόλις κλείσουμε τα τριάντα πέντε χρόνια με την Ούρσουλα, θα την ξαναπαντρευτώ!»
Showbiz

Νομικός: «Μόλις κλείσουμε τα τριάντα πέντε χρόνια με την Ούρσουλα, θα την ξαναπαντρευτώ!»

Ο Νίκος Νομικός με τη σύζυγό του είναι μαζί από το 1984. Από όλες τις γυναίκες που έχει γνωρίσει, τι το διαφορετικό είχε η γυναίκα του που του έκανε το «κλικ»;

«Καταρχάς, να ξέρεις πως μόλις κλείσουμε τα τριάντα πέντε χρόνια με την Ούρσουλα, θα την ξαναπαντρευτώ! Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση σε αυτήν ήταν το ήθος της. Είναι γεννημένη στη Γερμανία από Έλληνες γονείς. Ήρθε στην Ελλάδα στα δεκαεφτά της, παράτησε τα πάντα και παντρεύτηκε εμένα. Η γυναίκα μου έχει κάποια προσόντα που δεν τα είχα βρει σε καμία άλλη. Όταν είσαι στη δημοσιότητα, υπάρχουν πάρα πολλοί πειρασμοί. Θέλουν περισσότερο να έρθουν για τον τραγουδιστή παρά για τον Νίκο. Επειδή αυτό το έζησα, ξαφνικά είδα ένα αγνό κορίτσι που ήρθε και παραδόθηκε με μια καθαρή καρδιά. Τότε είπα πως, αν δεν την παντρευτώ, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω οικογένεια με καμιά άλλη. Έχω μια γυναίκα που είναι μάνα, αδελφή, ερωμένη, τα πάντα. Και να ξέρεις, την κυνήγησα πολύ. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Και είμαστε ερωτευμένοι και θα είμαστε για όσο ζούμε» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Κουμάντο στο σπίτι ποιος κάνει;

« Η Ούρσουλα φυσικά.»

- Έχετε μεγάλη αδυναμία στα παιδιά. Έχετε μεγάλη αδυναμία και στα εγγόνια ίσως;

«Εγώ θα ήθελα να ήμουν παππούς από... χτες. Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη μου επιθυμία. Με τα μικρά παιδιά τρελαίνομαι. Μακάρι τα παιδιά μου να μου κάνουν δέκα εγγόνια. Θα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος όταν θα νιώσω ότι έχουν βρει τους σωστούς ανθρώπους και έχουν κάνει μια μεγάλη οικογένεια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved