Showbiz

Παπαϊωάννου: « Είμαι πολύ καλοπροαίρετη. Δεν σκέφτομαι ότι κάποιος μπορεί να μου κάνει κάτι άσχημο »

Η ψυχαγωγία υπερτερεί της ενημέρωσης; Γιατί πιστεύει η Σοφία Παπαϊωάννου ότι γίνεται αυτό;

«Γιατί ο κόσμος θέλει να ψυχαγωγηθεί. Και εγώ αυτό θέλω. Η τηλεόραση είναι καταρχάς ψυχαγωγικό μέσο. Έτσι πρέπει να δει κάποιος και την ενημέρωση. Αυτό είναι το τρικ και η πρόκληση. Να πάρεις ένα βαρύ και δύσκολο θέμα και να το κάνεις εύπεπτο για το κοινό» τόνισε στο ΕΓΩ.

- Τι σας ψυχαγωγεί σε προσωπικό επίπεδο; Πού βρίσκετε χαρά;

«Στο να βρίσκομαι με ανθρώπους που αγαπώ. Στην πρωινή μου βόλτα με το ποδήλατο, στη βουτιά στη θάλασσα. Κάποιες φόρες βρίσκω χαρά στο να μένω μόνη μου με τις δικές μου σκέψεις.»

- Είστε εύκολος άνθρωπος;

«Όχι, δεν είμαι. Αλλά αγαπάω πολύ τους ανθρώπους. Είμαι πολύ καλοπροαίρετη. Δεν σκέφτομαι ότι κάποιος μπορεί να μου κάνει κάτι άσχημο και αυτό από μόνο του είναι πολύ... κακό. Γιατί μου έχουν κάνει.»

- Είναι χαστούκι;

«Πολύ μεγάλο, αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις.»

- Τότε κλαίτε;

«Όχι, προχωράω παρακάτω. Ξέρω άλλωστε τα στηρίγματα μου.»

-Η ισορροπία σας είναι το σπίτι σας ή η δουλειά σας;

«Το σπίτι βέβαια. Όμως, όταν είμαι στη δουλειά, δεν κοιτάω τίποτε άλλο. Τα παιδιά μου με ρωτούσαν: «Ποιον αγαπάς πιο πολύ, εμάς ή τη δουλειά σου;» Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παρατούσα την οικογένεια Απλώς, όταν δουλεύω, μπαίνω εντελώς μέσα σε αυτό που κάνω.»

-Έχετε λείψει στα παιδιά σας;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει εργαζόμενη μητέρα που να μην έχει λείψει στα παιδιά της. Από την άλλη πιστεύω ακράδαντα ότι όταν τα παιδιά βλέπουν τη μαμά τους να είναι ευχαριστημένη είναι αδύνατον να μην παίρνουν χαρά από το γεγονός αυτό. Δεν θα μπορούσα να είμαι ικανοποιημένη αν έμενα σπίτι και δεν δούλευα. Άλλες γυναίκες είναι. Δεν το κατακρίνω. Λένε ότι όλα τα προ βλήματα των ανθρώπων ξεκινούν από την παιδική ηλικία.»

-Έχετε απάντηση στο ερώτημα αν ήσασταν καλή μαμά;

«Αυτό θα φανεί στο μέλλον. Θεωρώ ότι είμαι πολύ καλή μητέρα. Αν έστω και για λίγο πίστευα ότι δεν είμαι και τόσο καλή, θα είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα στη ζωή μου.»

-Ένα πρόβλημα στο σπίτι θα σας κάνει χειρότερη δημοσιογράφο;

«Όχι, δεν νομίζω.»

-Ένα πρόβλημα στη δουλειά θα σας κάνει χειρότερη σύντροφο ή μητέρα;

«Ναι, αυτό μπορεί να επηρεάσει. Όχι βαθιά χειρότερη. Ίσως αποκτάς περισσότερη ένταση τη στιγμή εκείνη.»

- Καρδιά ή λογική;

«Καρδιά. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα από τα λάθη μου είναι ότι έχω δει επαγγελματικές σχέσεις πολύ πιο συναισθηματικά απ' ό,τι θα έπρεπε.»

- Σας φοβούνται;

«Ελπίζω όχι. Κανονικά δεν θα έπρεπε να με φοβάται κανείς.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved