Τζωρτζίνα Λιώση: «Τα όνειρα και τα θέλω μας μεταβάλλονται»
Showbiz

Τζωρτζίνα Λιώση: «Τα όνειρα και τα θέλω μας μεταβάλλονται»

Το Ταμάμ σημειώνει και φέτος επιτυχία. Πώς έχει επηρεάσει αυτό την Τζωρτζίνα Λιώση το γεγονός στην προσωπική ζωή της αλλά και ως επαγγελματία;

«Σε προσωπικό επίπεδο, με έχει επηρεάσει σε θέματα χρόνου, επειδή την περισσότερη ώρα έχουμε γυρίσματα και όταν τελειώνουν, επιστρέφω στο σπίτι και διαβάζω για την επόμενη μέρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η τηλεόραση προσφέρει μια κάποια παραπάνω αναγνωρισιμότητα, επειδή σε βλέπει περισσότερος κόσμος και έχει τη δυνατότητα να δει τη δουλειά σου. Από την άλλη, οι ρυθμοί της είναι κάπως πιο γρήγοροι, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να προσαρμόζομαι γρηγορότερα και να μαθαίνω πιο εύκολα» τόνισε στο Mytv.

-Έχεις σπουδάσει Ψυχολογία με ειδίκευση στην Εγκληματολογία. Σκοπεύεις κάποια στιγμή να ασχοληθείς με αυτό το αντικείμενο;

«Προς το παρόν δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις μόνιμα πράγματα τα οποία σε γεμίζουν και σου αρέσουν. Εγώ, προς το παρόν, είμαι αρκετά τυχερή και ό,τι έχω κάνει μου άρεσε. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι.»

-Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους. Παρ΄ όλα αυτά κάνεις όνειρα;

«Όσο μπορώ κάνω. Αλλά, όπως σου είπα πριν, τα όνειρα και τα θέλω μας μεταβάλλονται είτε επειδή εσύ ο ίδιος αλλάζεις είτε επειδή κάποια από αυτά πραγματοποιούνται ή κάποια κενά γεμίζουν και στην πορεία δημιουργούνται νέα. Αυτό είναι πολύ όμορφο. Βρίσκεσαι συνεχώςσε μια μόνιμη αναζήτηση. Κάνω όνειρα, αλλά όχι μακροπρόθεσμα. Δεν το συνηθίζω, γιατί οι συνθήκες αλλάζουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved