Γιάννης Χατζηγεωργίου: Εξηγεί τι… γίνεται στο Ταμάμ
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Εξηγεί τι… γίνεται στο Ταμάμ

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου εξηγεί όλα όσα γίνεται στο Ταμάμ.

-Μετά το πάρτι, η Έλλη κι ο Τζεμ καταλήγουν στο κρεβάτι.

«Αυτό συμβαίνει γιατί βάζει το χέρι του ο Μάρκος και τα μαγικά του μαντζούνια! Τους βλέπει μεθυσμένους, τους βάζει μαζί στο κρεβάτι και όλοι νομίζουν ότι έγινε το αναπόφευκτο» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Ποια είναι η πρώτη αντίδραση του Τζεμ το επόμενο πρωί;

«Είναι και οι δυο τους μπερδεμένοι και συγχυσμένοι. Ο Τζεμ φοβάται ότι εμφανίστηκε η αληθινή του πλευρά, γιατί μέσα του δεν έχει ξεχάσει την Έλλη, όσο κι αν δείχνει το αντίθετο. Απ' την άλλη, θέλει να επανορθώσει στην Όλγα που τους βλέπει μαζί και είναι έτοιμος να δεχτεί τις όποιες συνέπειες.»

- Έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει;

«Όχι, και νομίζω ότι στην ηλικία που βρίσκεται, είναι δύσκολο. Εδώ άνθρωποι στα τριάντα και στα σαράντα δεν ξέρουν τι θέλουν, πόσω μάλλον ο Τζεμ. Μέσα του δηλαδή ξέρει ότι θέλει την Έλλη, αλλά προσπαθεί να το αρνηθεί και με τον τρόπο του δείχνει ότι προτιμά την Όλγα γιατί θέλει κάτι πιο ήρεμο κι απλό.»

- Τι λέει στην Όλγα;

«Προσπαθεί να της εξηγήσει ότι με την Έλλη δεν έγινε κάτι κι ότι στην πραγματικότητα θέλει εκείνη. Όμως όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι, που δεν είναι και τόσο δίκαιο για τους υπόλοιπους. Στην ουσία, η Έλλη και ο Τζεμ θέλουν πολύ να είναι μαζί και, παρά τις δυσκολίες και όλα όσα συμβαίνουν με την Όλγα, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σμίξουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved