Καραδήμος: «Δεν είμαι ιδιαίτερα δύσκολος άνθρωπος, αλλά είμαι συνειδητοποιημένος»
Showbiz

Καραδήμος: «Δεν είμαι ιδιαίτερα δύσκολος άνθρωπος, αλλά είμαι συνειδητοποιημένος»

Ο Γιώργος Καραδήμος στη Θεσσαλονίκη μοιράζεται τη σκηνή με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Μάνο Πυροβολάκη. 

«Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον Μάνο και νιώθουμε πως πιάσαμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε. Και μαζί με τον Μιχάλη παρουσιάζουμε ένα ενδιαφέρον μίγμα που ενώνει αγαπημένα μας τραγούδια αλλά και προσεγγίζει την παράδοση και τις πιο βαθιές μας ρίζες» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Το πιο πρόσφατο τραγούδι σας είναι το «Λέγαμε σ' όλα ναι».

«Γράφτηκε το '11 μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, ύστερα από τα δεκάδες «Ναι σε όλα» που ακούστηκαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Για να είμαι ακριβής, αποτέλεσε την αφορμή για να κάνω ενδοσκόπηση και να θυμηθώ πόσα «ναι» είπα κι εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή, είτε για να μη στενοχωρήσω τον άνθρωπο που είχα δίπλα μου είτε για να μη χάσω τη βολή μου είτε επειδή η άρνηση συνήθως έχει κόστος. Δεν ήταν στις προθέσεις μου να γράψω ένα τραγούδι καθαρά πολιτικό ή ερωτικό. Ήθελα καθένας να μπορεί να βρει. τον εαυτό του μέσα από αυτό».

-Εσείς λέτε εύκολα ναι;

«Δεν είμαι ιδιαίτερα δύσκολος άνθρωπος, αλλά είμαι συνειδητοποιημένος. Νομίζω πως είναι φανερό στους άλλους πότε θα αρνηθώ αν μου ζητήσουν κάτι που δεν μου ταιριάζει. Από αυτή την άποψη είμαι τυχερός μάλλον. Από την άλλη, δεν διστάζω με ευγένεια να πω «όχι» όταν δεν με εκφράζει κάτι ή μου το υπαγορεύει το ένστικτο μου.»

-Είναι πιο εύκολο όταν γράφετε τραγούδια για εσάς ή για άλλους καλλιτέχνες;

«Ένα τραγούδι έχει, όσον αφορά εμένα, να κάνει με την έμπνευση. Δεν με βρίσκει πάντα κατά παραγγελία ούτε όταν το θέλω. Παρ' όλα αυτά μου αρέσει να λειτουργώ μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved