Showbiz

Θάνος Μικρούτσικος: «Με τη γυναίκα µου σκοτώνοµαι γιατί αισθάνεται ότι δεν φοβάµαι το τέλος µου»

Για τον ατέλειωτο αγώνα του με τον χρόνο στο... ρινγκ όπως ο ίδιος τονίζει, μιλάει ο Θάνος Μικρούτσικος, δικαιολογώντας έτσι την αστείρευτη ενέργεια που έχει στα 68 του χρόνια.

Η αναζήτηση του αέναου, που αναφέρατε, περιγράφει και τον συνθέτη;

«Εγώ είµαι µανιακός να τα βάζω µε τον χρόνο. Το εννοώ! Είµαι 68 χρόνων και δεν έχω τη δυνατότητα να πω επιφανειακά πράγµατα, το παλεύω το πράγµα. Με τη γυναίκα µου, λοιπόν, σκοτώνοµαι γιατί αισθάνεται ότι δεν φοβάµαι το τέλος µου. Και δεν το φοβάµαι γιατί έχω εγκλωβίσει τον χρόνο πάρα πολλές φορές µέσα στη µουσική µου. Για να γράψεις πέντε δευτερόλεπτα συµφωνικής µουσικής χρειάζεσαι µία ώρα. Μέσα από τη δηµιουργία της µουσικής, λοιπόν, τον χρόνο τον σταµατάς. Αυτή είναι µια αίσθηση που µε «ξεφοβίζει» σχετικά µε το επερχόµενο τέλος. Γιατί, αν το συζητήσουµε λογικά, ο κάθε άνθρωπος στον πλανήτη και ο χρόνος παλεύουν σε ένα ριγκ δεκαπέντε γύρων. Όλοι ξέρουµε, είτε το λέµε είτε όχι, ότι θα κερδίσει αυτός, στον 15ο γύρο όλοι θα πέσουµε νοκ άουτ. Ε, λοιπόν, το στοίχηµά µου είναι να τον κερδίζω κάθε φορά στα σηµεία».

Άρα, εκεί οφείλεται η αστείρευτη ενέργειά σας.

«Εκεί ακριβώς! Κανονικά, δεν πρέπει ποτέ µου να πάρω σύνταξη. Ή αν πάρω, πρέπει να είναι περισσότερες συντάξεις από τον πατέρα Μητσοτάκη, τουλάχιστον τέσσερις! ∆ουλεύω 20 ώρες το εικοσιτετράωρο».

Πηγή: Real

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved