Σταύρος Ζαλμάς: «Κινδυνεύεις αν δεν κάνεις μετρημένη χρήση των Μέσων να γίνεις μαϊντανός»
Showbiz

Σταύρος Ζαλμάς: «Κινδυνεύεις αν δεν κάνεις μετρημένη χρήση των Μέσων να γίνεις μαϊντανός»

Ο Σταύρος Ζαλμάς μιλά  πλέον ολοένα και λιγότερο στα Μέσα, παρόλο που δεν έχει πάψει να βρίσκεστε καλλιτεχνικά σε δουλειές.            

«Προσπαθώ να μην κάνω μεγάλη χρήση των media και να βγαίνω όταν αισθάνομαι ότι έχω κάτι να πω ή να ανακοινώσω» τόνισε στο ΟΚ.

-Υπήρξε περίοδος που δεν μιλούσατε καθόλου, που απείχατε;

«Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Πάντα είχα μέτρο. Ακόμη και στις εποχές που η έκθεση μου ήταν πολύ μεγαλύτερη, σε παραγωγές με μεγάλη επιτυχία και που το όνομα μου είχε βγει πολύ μπροστά, ποτέ δεν έκανα υπερβολική χρήση των Media. Προσπαθούσα να διατηρώ χαμηλό προφίλ.»

-Δεν παρασυρθήκατε ποτέ, παρά την επιτυχία;

«Όχι. Η υπερέκθεση γίνεται από μόνη της, όταν, για παράδειγμα, είσαι σε ένα πολύ επιτυχημένο σίριαλ που ξέρεις ότι μία φορά την εβδομάδα εκατομμύρια άτομα θα το παρακολουθηθούν. Λυτό είναι υπερέκθεση. Αν αυτό το ακολουθήσει υπερβολική προβολή, εκδόσεων, εκπομπών, εφημερίδων, είναι κάτι που για τον εαυτό μου δεν θα το επέλεγα ποτέ. Όταν είσαι σε μια επιτυχημένη σειρά, οε κουβεντιάζει πολύς κόσμος και περιμένει την ώρα που θα σε δει οαπό γυαλί - είναι αρκετή έκθεση αυτό από μόνο του. Κινδυνεύεις αν δεν κάνεις μετρημένη χρήση των υπόλοιπων Μέσων, να γίνεις μαϊντανός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved