Στέλιος Λεγάκης: «Πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες»
Showbiz

Στέλιος Λεγάκης: «Πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες»

Οι έφηβοι μεγαλοποιούν στο μυαλό τους τα πάντα. Έχει νιώσει ποτέ δυστυχισμένος ο Στέλιος Λεγάκης ή ότι δεν υπάρχει τίποτα που να τον ευχαριστεί;

«Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχω δει μεγάλες αλλαγές στον εαυτό μου. Ξεπέρασα νωρίς τη φάση του να βγαίνω Στα κλαμπ. Μετά έγινα εγκρατής. Ένιωσα ότι χρειάζεται να κάνω κάποιες υποχωρήσεις, να θυσιάσω κάτι από την εφηβική μου ζωή για να κερδίσω κάτι άλλο.»
- Ποιες είναι οι θυσίες τελικά;
«Το να προσέχεις πολύ ώστε να μη δίνεις δικαιώματα στον κόσμο. Το να μην προκαλείς. Πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες. Όταν ήμουν 15, 16 και 17 χρόνων, αντί να έχω ως μοναδική μου έννοια σε ποιο κλαμπ θα πάω την Παρασκευή και το Σάββατό το βράδυ, εγώ είχα στο μυαλό αποκλειστικά τα τραγούδια μου, το πώς θα προετοιμαστώ κατάλληλα για να ανέβω στη σκηνή και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προσφέροντας διασκέδαση στον κόσμο» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Είναι ευθύνη να αποτελείς πρότυπο;
«Δεν ξέρω αν αποτελώ πρότυπο. Σίγουρα όμως, όταν ξαφνικά επικοινωνείς με τόσο πολύ κόσμο μέσα από τα τραγούδια σου, η ευθύνη είναι μεγάλη. Αυτό πάντως που νομίζω ότι λείπει σήμερα είναι η αλήθεια και η απλότητα.»
-Αισθάνθηκες ποτέ ότι η μαμά σου και ο πατριός σου είναι υπερπροστατευτικοί απέναντι σου ή ακόμα και παρεμβατικοί Στη ζωή σου;
«Όχι. Δεν μου έχουν πει ποτέ, για παράδειγμα, «μην κάνεις αυτό». Δεν έχω πιεστεί ποτέ στη ζωή μου. Κάθε φορά που έχω ένα πρόβλημα, το συζητάω μαζί τους και βρίσκουμε από κοινού κάποια λύση. Πάντα όμως η τελική απόφαση είναι δική μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved