Το κείμενο του Κανάκη για το ραδιόφωνο και τον πατέρα του
Showbiz

Το κείμενο του Κανάκη για το ραδιόφωνο και τον πατέρα του

Τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό έχει ο Αντώνης Κανάκης

Σε ένα κείμενό του μιλά γι αυτόν αλλά και για τον πατέρα του.

«Όταν παρουσίασα το στούντιο του Fly 104 στους συνεργάτες και φίλους παραγωγούς που θα στελεχώσουν το σταθμό, τους είπα χαρακτηριστικά, πως μετά το πειρατικό στούντιο που είχα φτιάξει μαζί με τον Μπαμπά μου, το 1986 στο φωταγωγό του πατρικού μου, το οποίο είχε μέγεθος 1,70 επί 1, αυτό είναι το αμέσως επόμενο αγαπημένο μου στούντιο. Είναι αφαιρετικό, κομψό, ζεστό, σημερινό αλλά και διαχρονικό και είναι τέρμα μουσικό. Έτσι ακριβώς επιθυμώ και ελπίζω να είναι και ο Ρίν, ακριβώς όπως το στούντιο του.

Δύσκολες εποχές για να ξεκινάς ένα ραδιοφωνικό σταθμό, πόσο μάλλον όταν αυτός δεν φτιάχτηκε για να είναι και ο πιο εμπορικός του κόσμου. Είναι ένα εγχείρημα απόλυτα βασισμένο στην αγάπη για την μουσική και το ραδιόφωνο και σε μια ιδέα και προσπάθεια να υπάρχουν και τέτοιου είδους σταθμοί στο ραδιόφωνο.

Η δημιουργία του Fly με έφερε ξανά κοντά με φίλους από το παρελθόν, που χαθήκαμε για πολλά χρόνια και δεν έτυχε να συνεργαστούμε ποτέ. Επίσης έγινε αφορμή να κάνω καινούργιους φίλους και καινούργιες συνεργασίες και μαζί με τους τωρινούς συνεργάτες μου, να δημιουργηθεί μια ομάδα που στην πρώτη μας συνάντηση σκέφτηκα και το είπα φωναχτά: «μου αρέσει πολύ αυτό το δωμάτιο».

Μου αρέσει γιατί είναι γεμάτο με ανθρώπους της μουσικής και του ραδιοφώνου και νομίζω με τους καλύτερους από δαύτους. Έτσι λοιπόν με χαρά ξεκινάω και ξεκινάμε τον Fly 104, μαζί με τον Στέφανο Τσιτσόπουλο, τον Στέφανο Κόγια, την Βάσω Βλαχοπούλου, τον Λευτέρη Κορδιάο και τον Γιώργο Σκαράκη. Ελπίζουμε να αγγίξει, να συντροφεύσει, να μεταδώσει μουσική και να γίνει το soundtrack των ακροατών του.

Καλοτάξιδος λοιπόν και καλές μουσικές, Αντώνης Κανάκης.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved