Ρένος Ρώτας: «Τα κορίτσια με φλερτάρουν περισσότερο από πριν»
Showbiz

Ρένος Ρώτας: «Τα κορίτσια με φλερτάρουν περισσότερο από πριν»

Ο... Άρης από τους "Συμμαθητές", Ρένος Ρώτας, μιλάει στο ΟΚ! για τις κατακτήσεις του, για την αναγνώριση του κόσμου, τώρα που έχει γίνει αναγνωρίσιμος, αλλά και για το πώς ακόμηπροσεγγίζει τη δουλειά του.

Σε τρόμαξε που ξαφνικά σε αποκαλούν «Άρη» και σε σταματούν στον δρόμο;

"Δεν με τρομάζει. Μου αρέσει ως ανταμοιβή για τη δουλειά που κάνω. Το γεγονός ότι ο κόσμος επιδιώκει να επικοινωνήσει μαζί σου, σημαίνει ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε νιώθει κοντά του. Είναι δηλαδή ένα είδος αγάπης. Είναι το αντίστοιχο χειροκρότημα του θεάτρου και είναι φοβερό συναίσθημα, γιατί με αγαπούν, ενώ εγώ κάνω τη δουλειά μου.

Δεν έχει τύχει να ξεπεράσουν τα όρια οι θαυμάστριες σου;

"'Οχι. Νομίζω ότι επειδή κρατάω ένα σχετικά ταπεινό προφίλ δεν είναι εύκολο να συμβεί. Τα κορίτσια με φλερτάρουν περισσότερο από πριν, σίγουρα, αλλά δεν έχω νιώσει ότι γίνεται κάτι ακραίο".

Η τηλεοπτική επιτυχία έφερε και περισσότερες προτάσεις για το θέατρο;

"Βέβαια. Είναι λογικό να σε δουν δέκα παραπάνω άνθρωποι σχετικοί με τον χώρο όταν είναι επιτυχημένη η δουλειά στην οποία συμμετέχεις Είναι ένα είδος διαφήμισης του εαυτού σου και αν δεν σου ανοίγει ακριβώς τις πόρτες, στις δείχνει και είναι στο χέρι σου να τις ανοίξει. Εγώ όμως θα κυνηγάω ακροάσεις και θα επδιώκω να βρίσκω μόνος μου δουλειά. Και για το "Συγγνώμπ" έμαθα ότι γίνεται ακρόαση, πήγα και με επέλεξαν. Δεν είμαι ο τύπος, που θα περιμένει το νερό να κυλήσει στο αυλάκι, θα σπρώξω πράγματα που θέλω να τα κάνω".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved