Νόρα Κατσέλη: «Φίλο καρδιάς δεν έχω από το θέατρο ούτε από την πολιτική»
Showbiz

Νόρα Κατσέλη: «Φίλο καρδιάς δεν έχω από το θέατρο ούτε από την πολιτική»

Για το παρελθόν, τους γονείς της, την οικογενειακή της ταυτότητα και πώς έπρεπε να τη χειριστεί, τον σύζυγο και το παιδί της, αλλά και τους... φίλους της μιλά η Νόρα Κατσέλη...

Ο μύθος Κατσέλη πόσο σας βάραινε;

«Όσο κάθε νέο παιδί που κουβαλά ένα τέτοιου βάρους όνομα. Δε θα έπρεπε, αλλά συμβαίνει. Έπειτα, όσο δεν κατάφεραν να χτυπήσουν τους γονείς μου, που στην εποχή τους είχαν τεράστιο καλλιτεχνικό μέγεθος, χτυπούσαν εμένα. Ήμουν νέα κι ευάλωτη. Και, φυσικά, το όνομα με βάραινε. Έπρεπε να φτιάξω τη δική μου καλλιτεχνική προσωπικότητα, την οποία αναζητούσα. Με όλη την ορμή της νιότης και τα λάθη, που καλά κάνει κάθε νέος και τα κάνει, αλλά και μ' ένα οικογενειακό υπόβαθρο που με είχε μάθει να έχω αγωγή, ήθος».

Μεγαλώσατε μέσα σ' ένα σπίτι γεμάτο καλλιτεχνικές παρέες. Εσείς, καλλιτεχνικές παρέες κάνατε;

«Όχι, ποτέ. Είχα τον άνθρωπό μου και με ενδιέφερε ο άντρας και το παιδί μου. Στο θέατρο δημιουργούνται πολλές παρέες όσο διαρκεί μια παράσταση και μετά είναι εύκολο να χαθείς, όταν τρέχει ο καθένας σε άλλη δουλειά. Αγαπημένους γνωστούς έχω πολλούς. Φίλο καρδιάς δεν έχω από το θέατρο, ούτε από την πολιτική. Έχω λιγοστούς και είναι εκτός αυτών των δύο χώρων».

ΠΗΓΗ: HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved