Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν μπορεί να έρθει ένας άνδρας ουρανοκατέβατος»
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν μπορεί να έρθει ένας άνδρας ουρανοκατέβατος»

Για την περίοδο μετά το διαζύγιό της από τον Βαγγέλη Μητρογιάννη, αλλά και για το αν μέχρι τώρα την έχει γοητεύσει κάποιος άλλος άνδρας μιλά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου...

Μετά το διαζύγιο σου με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη σε γοήτευσε κάποιος;

«Κανείς. Για να σε γοητεύσει κάποιος σημαίνει να βγεις, να γνωρίσεις. Εγώ το τελευταίο διάστημα το μόνο που έκανα ήταν οκτάωρες πρόβες, είχα παράλληλα και τον μονόλογο «Επάγγελμα πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου, πήγα και στις Βρυξέλλες για παράσταση... Γενικά, ήμουν όλη την ημέρα μεταξύ σπιτιού και θεάτρου. Δεν μπορεί να έρθει κανέναν άντρας ουρανοκατέβατος».

Ίσως δεν ήσουν κι εσύ σε φάση να σχετιστείς.

«Δεν ήμουν. Δεν είχα χρόνο και διάθεση. Μετά από ένα τέλος, θέλω να παίρνω απόσταση από το παρελθόν. Επειδή ασχολούμαι και με τις ενέργειες, θέλω να παίρνω απόσταση, να καθαρίζει η ενέργειά μου και να μπαίνω στην επόμενη σχέση καθαρή και έτοιμη».

Τώρα είσαι έτοιμη;

«Ναι, είμαι έτοιμη!».

Η σκέψη ότι μπορεί να μείνεις μόνη σε φοβίζει;

«Δεν αποκλείω να συνεχιστεί η μοναξιά μου αν δεν βρω κάτι να με ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να σκορπίζω την ενέργειά μου, γνωρίζοντας ότι δε θα πάει παραπέρα. Το να κάνεις σχέσεις, έτσι απλά για να τις κανείς μεγαλώνει τη μοναξιά σου. Όταν κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου και μένεις μόνη σου, αισθάνεσαι πιο μόνη από πριν».

ΠΗΓΗ: ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved