Σταύρος Ζαλμάς: «Η ομορφιά είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται»
Showbiz

Σταύρος Ζαλμάς: «Η ομορφιά είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται»

Για το πόσο έπαιξε ρόλο στην καριέρα του, αλλά και στις προσωπικές του σχέσεις η εξωτερική εμφάνιση αποκάλυψε στο ΟΚ! ο Σταύρος Ζαλμάς...

Αισθανθήκατε γοητευτικός και ζεν πρεμιέ, όπως σας χαρακτήριζαν από το ξεκίνημα σας; Εξαργυρώσατε αυτούς τους χαρακτηρισμούς;

«Η εμφάνιση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής μας. Αν έρθει κανείς σε επαφή μαζί μας, πρωτίστως παρατηρεί την εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα μας. Η εμφάνιση έχει παίξει τον ρόλο της σε ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι το πρωταρχικό στοιχείο. Το εφέ της εικόνας δεν έχει διάρκεια στον χρόνο. Τη συνηθίζει το μάτι, την ξεπερνάει. Πρέπει κανείς να συνδυάσει την εικόνα με μια γοητευτική και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, διαφορετικά δε θα συντηρηθεί στον χρόνο».

Εσείς τι εκτιμάτε περισσότερο στους άλλους;

«Όλα αυτά. Η ομορφιά είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Αν σου αρέσει κάποιος δεν αλλάζει αυτό. Η φυσική έλξη είναι κάτι δεδομένο και δεν μπορεί κανείς να το ανατρέψει. Από εκεί και πέρα προστίθενται στοιχεία προσωπικότητας, που μπορεί να κρίνω γοητευτικά, ενδιαφέροντα και συγκινητικά, τα οποία ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι θέμα επιλογών».

Βγαίνετε ποτέ εκτός εαυτού;

«Άνθρωπος είμαι κι εγώ, κάποια στιγμή μπορεί να βρεθώ εκτός εαυτού. Μπορεί να θυμώσω ή να εκραγώ, αλλά προσπαθώ να μην ξεπερνώ τα όρια Το θέμα είναι ότι με τα χρόνια μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεται τον εαυτό του ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις. Δεν μπορεί να χάσει εντελώς τον έλεγχο από ένα σημείο και μετά. Εκτονώνομαι μέσα σε ανθρώπινα πλαίσια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved